פחד מגברים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד מגברים
    טניה
    23/03/2008

שלום רב, יש לי פחד מגברים, אני נרתעם מגילויי כוח ועוצמה ולרוב אני לא ממשיכה בקשרים עקב כך, איני פנויה לפתוח את המרחב שלי לאחר וברצוני למצוא מטפל שיעזור לי בכך, אך יש לי דעה קדומה על פסיכולוגים שהם לא מיעצים אלא מקשיבים בעיקר משקפים, האם יש פסיכולוגים יותר מכוונים, מאמנים שאתה מכיר באזור ת"א?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מגברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטניה

ד''ר חיים היילפרין
    24/03/2008

את צודקת לגבי הדעה – מסיבות שכאן אינו המקום לפרטן, מרבית הפסיכולוגים בישראל בעיקר מקשיבים ומשקפים במקום לייעץ ולהנחות באופן אקטיבי... לדבר ולהוציא החוצה את ההיסטוריה הכואבת (לעיתים בפעם הראשונה) חשוב ביותר, אבל לדוש ולמחזר את אותה ההיסטוריה מבלי לקבל הנחייה וכלים כיצד לנהוג באופן בריא נואל עוד יותר. אני עובד עם לא מעט "ניצולי טיפול" מיואשים, במקרה הטוב, וניזוקים ממש, במקרה הגרוע, מגישה זו. ככלל, אני ופסיכולוגים אחרים העובדים בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית (CBT) מעורבים הרבה יותר בטיפול, בהכרה שללמד את המטופל/ת לחיות באופן בריא חשוב עוד יותר ממיחזור ההיסטוריה. את יכולה לפנות אלי ישירות או לחפש באלפון איט"ה ( אגודת המטפלים ב-CBT) שמות נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו