סובלת מחרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סובלת מחרדות
    רוני
    17/07/2013

שלום,
    כבר תקופה די ארוכה אני סובלת מחרדות מאוד ספציפיות . אני מפחדת ממחלות שעלולות להתגלות אצל הילדים שלי בעיקר סרטן ולפעמים אני מפחדת שמישהו הדביק אותם בכוונה באיידס למשל בבית חולים בעת בדיקת דם, בבית הספר וכו'. לפעמים אני כבר לא יודעת אם זו חרדה או שזו דאגה נורמלית. אני נוהגת לןבדוק את גופם הרבה וכל סימן קטן גורם לי לחשש כבד. מה לעשות? האם הפחדים שלי הגיוניים או יותר מידי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מחרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מחרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    29/07/2013

לרוני שלום,
    האהבה והדאגה הנורמליים לילדים שלנו עלולה לפעמים ללכת צעד אחד יותר מדי ולהפוך לדאגנות יתר ולחרדות.
    אני מתרשם שאת עברת מהתנהגות של דאגה סבירה לבריאותם ובטחונם של ילדים לדאגנות יתר וחרדות. הדבר הזה משפיע הן על איכות חייך והן על איכות חייהם של ילדייך.
    אני ממליץ לך להתחיל בהפחתת הבדיקות שאת עושה על גופם ובהתחלת טיפול הרגעתי בעצמך על ידי תרגילי ספורט ותרגילי הרפיה יומיים. אם תוך שבוע שבועיים לא תראי שיפור משמעותי, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד כמו CBT או EMDR. תוכלי למצוא מטפלים באתר אי"טה או באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו