ביטחון עצמי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי
    רינת
    12/09/2013

ביתי בת ה4 חסרת ביטחון היא ילדה שאוהבת לשיר ולשחק איך יש לה חברה שלטנית ומאוד הפוכה מביתי מלאה בבטחון עצמי והיא מחליטה לביתי מה ומתי לעשות דברים בהתחלה חשבנו שביתי אולי תדבק בבטחון העצמי של החברה וההשפעה על ביתי תהיה לטובה וההשפעה תהיה חיובית על ביתי איך המצב שונה היא משתיקה את ביתי שהיא מדברת או שרה היא מחליטה לה במה לשחק ומתי היא נותנת לה פקודות וכו איך אפשר לעזור לביתי?אני רוצה מאוד שביתי תעמוד על שלה ואפילו אם זה לפני הילדה שמלות ביטחון ותגיד פעם אחת לפחות לא זה מאוד מלחיץ אותי שבטח גם בגן מחליטים בשבילה וכו מה אפשר לעשות בבקשה תתנו לי עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    13/09/2013

אתם זקוקים ליותר מאשר כמה עצות כדי לשנות את הדימוי העצמי של הילדה ואת אופיה מקצה לקצה - פנו לשיחה או שתיים עם איש מקצוע העוסק בהדרכת הורים בדגש על טיפוח דימוי עצמי חיובי אצל ילדים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו