חרדה כללית

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה כללית
    דוראל
    21/09/2013

היי קוראים לי דוראל,בת 20,חיילת...בשנים האחרונות אני סובלת מחרדה כללית (ככה אני מגדירה אותה)מרגישה תחושה תמידית פנימית של לחץ שמשהו רע חייב לקרות והולך לקרות...יש מצבים שאני מרגישה מנותקת מהמציאות. תחושה של "איפה אני נמצאת "ומהם בעצם החיים. מרגישה שהחיים שלי השתנו עם תחילת החרדות ששום דבר כבר לא תמים כמו פעם-זה חוסם אותי. אין לי מושג מה עובר עליי,אני מרגישה די חולת נפש..שכולם אנשים רגילים,טבעיים,צוחקים נהנים ורק אצלי הכל קשה ומלא בפחדים.
    חייבת לציין שלא עברתי אירוע קשה בחיי,יש לי משפחה נפלאה ותומכת,אנשים טובים מקיפים אותי.
    ב3 שנים האחרונות המצב החל והוא רק מתדרדר...אני מפחדת שמשהו לא בסדר אצלי ועוד יחמיר עם הזמן אני לא משתפת את המשפחה ומראה להם שהכל איתי כרגיל. אני חייבת לומר שאני לא מעוניינת להשתמש בתרופות. אני רוצה שהמצב יחלוף לבדו.
    השאלה שלי האם מדובר בחוסר הורומונים במוח? או שאלו מחשבות שווא ושלי שאני מסוגלת להתגבר עליהם באמצעות המחשבה. ( המחשבות משתלטות עליי וזה מה שמלחיץ) אשמח לתגובה,תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה כללית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה כללית - תגובה

ד''ר אודי אורן
    25/09/2013

לדוראל שלום,
    את לא חולת נפש! את סובלת מחרדה.
    אני ממליץ לך בחום לקבל עזרה, ואני שמח בשבילך שמצאת את הכח לפנות לפורום הזה ובכך להתחיל את תהליך קבלת העזרה.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד לחרדה כמו EMDR ו-CBT. טיפולים כאלו יוכלו להקל עלייך במהירות יחסית, ולהחזיר אותך לחיים שחוית לפני 3 שנים.
    תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר של המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו