מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה כלליתדוראל21/09/2013
היי קוראים לי דוראל,בת 20,חיילת...בשנים האחרונות אני סובלת מחרדה כללית (ככה אני מגדירה אותה)מרגישה תחושה תמידית פנימית של לחץ שמשהו רע חייב לקרות והולך לקרות...יש מצבים שאני מרגישה מנותקת מהמציאות. תחושה של "איפה אני נמצאת "ומהם בעצם החיים. מרגישה שהחיים שלי השתנו עם תחילת החרדות ששום דבר כבר לא תמים כמו פעם-זה חוסם אותי. אין לי מושג מה עובר עליי,אני מרגישה די חולת נפש..שכולם אנשים רגילים,טבעיים,צוחקים נהנים ורק אצלי הכל קשה ומלא בפחדים.
חייבת לציין שלא עברתי אירוע קשה בחיי,יש לי משפחה נפלאה ותומכת,אנשים טובים מקיפים אותי.
ב3 שנים האחרונות המצב החל והוא רק מתדרדר...אני מפחדת שמשהו לא בסדר אצלי ועוד יחמיר עם הזמן אני לא משתפת את המשפחה ומראה להם שהכל איתי כרגיל. אני חייבת לומר שאני לא מעוניינת להשתמש בתרופות. אני רוצה שהמצב יחלוף לבדו.
השאלה שלי האם מדובר בחוסר הורומונים במוח? או שאלו מחשבות שווא ושלי שאני מסוגלת להתגבר עליהם באמצעות המחשבה. ( המחשבות משתלטות עליי וזה מה שמלחיץ) אשמח לתגובה,תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה כללית - תגובה
ד''ר אודי אורן25/09/2013לדוראל שלום,
את לא חולת נפש! את סובלת מחרדה.
אני ממליץ לך בחום לקבל עזרה, ואני שמח בשבילך שמצאת את הכח לפנות לפורום הזה ובכך להתחיל את תהליך קבלת העזרה.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד לחרדה כמו EMDR ו-CBT. טיפולים כאלו יוכלו להקל עלייך במהירות יחסית, ולהחזיר אותך לחיים שחוית לפני 3 שנים.
תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר של המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)