מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישוןשלומי08/10/2013
לפני שנתיים בערך עשנתי משהו מסוים שהיה חוקי וקבלתי התקף חרדה והיה לי בלגן חבל על הזמן ואני כמו מפגר.. עישנתי משהו אחר ושוב זה חזק (יש לציין שאלו הפעמים הבודדות בחיים שעישנתי וחשבתי שבגלל שזה חוקי אז זה בסדר ). ואני מסתכל שנתיים קדימה .. אני מרגיש שאין לי התלהבות מהחיים כמו פעם .. פעם הייתה לי התלהבות בלתי רגילה מהחיים היום אני מרגיש רציני כזה.. אני שואל את עצמי אולי זה בגלל שהתבגרתי בגיל או בגלל העישון (שבעצם אולי גרם לפגיע מסוימת ) או שבעצם אולי אני בדיכאון אבל שוב הרגשתי פעם ממש ממש התלהבות מכול דבר ודבר בצורה בלתי רגילה והיום הרבה הרבה פחות ! יש מצב שזה סכיזופרניה ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עישון - תגובה
ד''ר חיים היילפרין12/10/2013ראשית, אין מצב שזה סכיזופרניה. שכח מזה. חוץ מזה אתה צודק בכל מה שכתבת - אתה באמת בגרת, העישון אכן גרם לך לפגיעה מסוימת, ואתה קצת בדיכאון (בעיקר כי כאדם בוגר יותר אתה הרבה יותר מודע למציאות בה אתה חי - ולא כל כך אוהב את מה שאתה רואה). גש לטיפול פסיכולוגי צמיחתי שייתן לך פרספקטיבה וכלים לבנות את חייך כהלכה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי
שלומי12/10/2013תודה רבה על התגובה.. אבל השאלה שלי גם האם נוצר לי נזק פיזי במוח בלתי הפיך או משהו ? או שנוצר לי רק חרדה בעצם שזה בעצם רק עניין פסיכולוגי מחשבתי ?
כי אני אוכל סרטים שהמוח שלי ניזוק ומשהו נהרס שם .... כמו למשל סכיזופרניה ..
אבל אם אתה אומר שלא אז כנראה שלא .....
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השאלה שלי - תגובה
ד''ר חיים היילפרין12/10/2013שום דבר במוח שלך לא ניזוק או נהרס באופן בלתי הפיך. הבעיה היא שאתה איש צעיר, וכפי שמעשיך והחרדה שאתה חש מעידים, זקוק לטיפול פסיכולוגי צמיחתי שייתן לך פרספקטיבה וכלים לבנות את חייך כהלכה. זה הכל. (וזה הרבה!) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)