בבקשה עזרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    אירה
    17/10/2013

שלום רב,
    מצטערת על האורך, אבל חשוב שתבינו באיזה מצב אני נמצאת.
    אני בת 30 נשואה +1.
    כבר 6 שנים סובלת מחרדות קשות ממחלות הסרטן. מטופלת בויפאקס 150 מ"ג ליום.
    כרגע אני נמצאת בהריון שבוע 14. ומאז שנודע לי שאני בהריון אני רק סובלת, בחילות, הקאות, חולשה בלתי נסבלת, פשוט לא מתפקדת. חשוב לציין שכל הבדיקות תקינות.
    במשך שבוע האחרון התחלתי לסבול מכאבי ראש בינונים, שלא עוזבים אותי. נכנסתי לאינטרנט וראיתי די הרבה כתבות על זה שהריון גורם לגידולים מוחיים.
    מאז הפסקתי לתפקד בכלל. אני בקושי מצליחה לאכול ולא ישנה בלילות. ובוודאי שהכאבי ראש לא עוברים.
    חשוב לציין שלפני כחצי שנה עברתי בירור מסיבה אחרת שכלל MRI מוח שיצא תקין לחלוטין, ולפני כ4 חודשים בוצע גם סי טי מוח ללא ניגוד שגם יצא תקין.
    אך זה ממש לא מרגיע. אתמול הייתי במיון שם נבדקתי ע"י רופא עיניים ונוירולוג, שתי הבדיקות תקינות.
    רופאת משפחה שלי אומרת שאין מה לחשוב על גידולים בכלל. ואני לא מבינה מאיפה הביטחון הזה שלה, ולא נרגעת אפילו לרגע.
    הכאב ראש מלווה אותי כל הזמן.

תגידו לי בבקשה מה לעשות, איך להתמודד עם התקפי חרדה שיש כל הזמן.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    19/10/2013

לאירה שלום,
    את סובלת מחרדות ולא מבעיות פיזיות. ברכותי על ההריון שיביא איתו ילד בריא ולא מחלות כאלו או אחרות. ממליץ לך בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו CBT או EMDR. טיפולים אלו יוכלו לעזור לך להתמודד עם החרדות ולאפשר לך לעבור את ההריון ביתר קלות.
    תוכלי למצוא מטפלי CBT באתר אי"טה ומטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    בהצלחה
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו