לשבור את העול בעצמי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לשבור את העול בעצמי
    אלכס
    10/11/2013

שלום שמי אלכס ואני בן 25.
    לפני כשנה החלטתי לטוס לדרום אמריקה וכשבוע לפני הטיסה התחלתי לחוש התקפי חרדה. למרות הפחד הגדול קניתי תמצית פרחי באך(על סמך פורומים שקראתי), טסתי לחודש והתמודדתי עם הקושי החדש והמפחיד כל כך. כשחזרתי ארצה עשיתי בדיקות אצל מומחים ואמרו לי שאני בריא פיזית. כיום אני עדיין סובל מכך(לא ברמה של ההתקפי חרדה דאז אבל עדיין קיימות בחילות ואו סחרחורות במצבים יומיומיים כמו נהיגה או כניסה למעלית וכו). אני עדיין מנסה להתמודד עם זה לבד ללא עזרת פסיכולוג או כדורים.
    בנוסף, אני סטודנט שנה ראשונה ומצבי הכלכלי לא מאפשר לי הוצאות חדשות.
    חשוב לי לציין שאף אחד מקרוביי לא יודע על כך ואני מעוניין לשמר את המצב. אודה מאוד אם תוכל להגדיר לי מה אני חווה? מהם דרכי ההתמודדות?
    מצפה בקוצר רוח לתשובתך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשבור את העול בעצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשבור את העול בעצמי - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    12/11/2013

אתה מתאר תסמינים שכיחים של חרדה (נכון יותר, לחץ - הגדרת החוויה כחרדה קשורה בעיקר לעובדה שאינך מקשר בין המצוקה הנפשית לגורמים לה). הצעד הטיפולי האפקטיבי ביותר מבחינתך בנסיבות שאתה מתאר יהיה פגישה אחת עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, שבה תקבל פרספקטיבה על מצבך, הגורמים לחרדה וכלים להתמודד איתה. מפגש אחד לא ידרוש ממך למכור כליה, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל לשתף ולספר..

אור
    12/11/2013

האם הטיפול בתמציות פרחי באך עזר לך?
    נחשפתי לזה ממש לאחרונה, הזמנתי טיפול בפרחי באך ואני באמת תולה בזה תקווה לרפואה. בינתיים נוטלת ״רמוטיב״ שהיא תרופה המיוצרת מצמח ההיפריקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו