מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשבור את העול בעצמיאלכס10/11/2013
שלום שמי אלכס ואני בן 25.
לפני כשנה החלטתי לטוס לדרום אמריקה וכשבוע לפני הטיסה התחלתי לחוש התקפי חרדה. למרות הפחד הגדול קניתי תמצית פרחי באך(על סמך פורומים שקראתי), טסתי לחודש והתמודדתי עם הקושי החדש והמפחיד כל כך. כשחזרתי ארצה עשיתי בדיקות אצל מומחים ואמרו לי שאני בריא פיזית. כיום אני עדיין סובל מכך(לא ברמה של ההתקפי חרדה דאז אבל עדיין קיימות בחילות ואו סחרחורות במצבים יומיומיים כמו נהיגה או כניסה למעלית וכו). אני עדיין מנסה להתמודד עם זה לבד ללא עזרת פסיכולוג או כדורים.
בנוסף, אני סטודנט שנה ראשונה ומצבי הכלכלי לא מאפשר לי הוצאות חדשות.
חשוב לי לציין שאף אחד מקרוביי לא יודע על כך ואני מעוניין לשמר את המצב. אודה מאוד אם תוכל להגדיר לי מה אני חווה? מהם דרכי ההתמודדות?
מצפה בקוצר רוח לתשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשבור את העול בעצמי - תגובה
ד''ר חיים היילפרין12/11/2013אתה מתאר תסמינים שכיחים של חרדה (נכון יותר, לחץ - הגדרת החוויה כחרדה קשורה בעיקר לעובדה שאינך מקשר בין המצוקה הנפשית לגורמים לה). הצעד הטיפולי האפקטיבי ביותר מבחינתך בנסיבות שאתה מתאר יהיה פגישה אחת עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, שבה תקבל פרספקטיבה על מצבך, הגורמים לחרדה וכלים להתמודד איתה. מפגש אחד לא ידרוש ממך למכור כליה, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לשתף ולספר..
אור12/11/2013האם הטיפול בתמציות פרחי באך עזר לך?
נחשפתי לזה ממש לאחרונה, הזמנתי טיפול בפרחי באך ואני באמת תולה בזה תקווה לרפואה. בינתיים נוטלת ״רמוטיב״ שהיא תרופה המיוצרת מצמח ההיפריקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)