חרדה טיסה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה טיסה
    סנדרה כהן
    26/11/2013

מעוניינת לדעת איזה תרופה אפשר לקחת נגד חרדה טיסה. אני רוצה לקחת תרופה שתיתן לי להנות מהטיסה בלי להרגיש פחד. מדובר בטיסה של 18 שעות. שלא הרגיש דפיקות לב במתח. בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה טיסה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לסנדרה

דבורה
    26/11/2013

*** ההודעה נערכה - נא לא להעלות הודעות שיש בהן משום פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי. פרסומים נוספים יימחקו לאלתר ***

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה טיסה

סנדרה כהן
    26/11/2013

asival ואיזה מינון לקחת? שמעתי גם על התרופה xanax. , האם היא יותר חזקה? החרדות שלי זה רק על הטיסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה טיסה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    26/11/2013

קסנקס אפשרי אך קלונקס (חצי מ"ג) או לוריבן (1 מ"ג) ישפיעו עליך זמן רב יותר. אסיוול גם ירדים אותך. והכל רק במרשם רופא, כמובן.
    בכל מקרה, טיפול תרופתי אינו הטיפול הנכון בחרדת טיסה - התרופה תרגיע אותך אך גם תגרום לך לחשוב שאינך מסוגלת לטוס רגועה בלעדיה ובכך רק תקבע ותעמיק את חרדת הטיסה שלך. אם את רוצה להיפטר מהחרדה פני לשיחה או שתיים עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדת טיסה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו