כישלונות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• כישלונות
    דורון
    06/12/2013

אני לא יודע עם זה הפורום הנכון ואם לא אני מקווה שתוכלו לתת לי עזרה
    אז כך:
    אני בן 23 השתחררתי מהצבא לפני כשנתיים,אין לי תעודת בגרות,ומאז השחרור שלי מהצבא החלפתי קרוב ל6 עבודות מה שאני רוצה לדבר עליו הוא למעשה הבעיה שלי והיא: כישלון!!!
    אני מאז שזוכר את עצמי בכל דבר עם בלימודים, עם בלהוציא רישיון נהיגה,עם בעבודה עצמה ועם בצבא עצמו. נכשל פשוט נכשל בכל דבר. אני ירחיב את הדיבור :
    אני פשוט מתקשה יותר מכולם להבין לוקח לי הרבה יותר זמן להבין אתן דוגמאות:
    רישיון נהיגה לקח לי 8 חודשים להוציא לקחתי מעל 100 שיעורים עברתי רק טסט חמישי. בלימודים אני תמיד מאחור לוקח לי כל דף ללמוד למבחן שעה!!!
    והבעיה הכי גדולה עבודה.
    מפטרים אותי מכל מקום בטענה שאני איטי ולא מסתגל . לא אובחנתי בתיכון או ביסודי או בחטיבה כבל בעיות קשב וריכוז ולא נראה לי שאני סובל מזה. אני פשוט לא יודע מה לעשות למי פונים? יש בדיקה לבדוק למה אני מתקשה להבין .
    בכבוד רב הדואג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כישלונות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כישלונות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    07/12/2013

אני בספק אם אתה אכן כה איטי ולא מסתגל, דורון - מכתבך מעיד יותר על בעיה בדימוי העצמי ובחויית עצמך ככשלון. אין בדיקה ייעודית לזה אך פגישה או שתיים עם פסיכולוג קליני תעשה לך סדר בדברים ותיתן לך פרספקטיבה על התהליך הצמיחתי אותו עליך לעבור כדי שתתחיל לחוות הצלחה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו