מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כישלונותדורון06/12/2013
אני לא יודע עם זה הפורום הנכון ואם לא אני מקווה שתוכלו לתת לי עזרה
אז כך:
אני בן 23 השתחררתי מהצבא לפני כשנתיים,אין לי תעודת בגרות,ומאז השחרור שלי מהצבא החלפתי קרוב ל6 עבודות מה שאני רוצה לדבר עליו הוא למעשה הבעיה שלי והיא: כישלון!!!
אני מאז שזוכר את עצמי בכל דבר עם בלימודים, עם בלהוציא רישיון נהיגה,עם בעבודה עצמה ועם בצבא עצמו. נכשל פשוט נכשל בכל דבר. אני ירחיב את הדיבור :
אני פשוט מתקשה יותר מכולם להבין לוקח לי הרבה יותר זמן להבין אתן דוגמאות:
רישיון נהיגה לקח לי 8 חודשים להוציא לקחתי מעל 100 שיעורים עברתי רק טסט חמישי. בלימודים אני תמיד מאחור לוקח לי כל דף ללמוד למבחן שעה!!!
והבעיה הכי גדולה עבודה.
מפטרים אותי מכל מקום בטענה שאני איטי ולא מסתגל . לא אובחנתי בתיכון או ביסודי או בחטיבה כבל בעיות קשב וריכוז ולא נראה לי שאני סובל מזה. אני פשוט לא יודע מה לעשות למי פונים? יש בדיקה לבדוק למה אני מתקשה להבין .
בכבוד רב הדואג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כישלונות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין07/12/2013אני בספק אם אתה אכן כה איטי ולא מסתגל, דורון - מכתבך מעיד יותר על בעיה בדימוי העצמי ובחויית עצמך ככשלון. אין בדיקה ייעודית לזה אך פגישה או שתיים עם פסיכולוג קליני תעשה לך סדר בדברים ותיתן לך פרספקטיבה על התהליך הצמיחתי אותו עליך לעבור כדי שתתחיל לחוות הצלחה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)