מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מאיידסשני15/12/2013
שלום
לעתים במצבים מסוימים ובנסיבות מסוימות אני סובלת מחרדה מהידבקות באיידס. לאחרונה התחלתי לעבוד במועדון חברתי טיפולי עבור צעירים בסיכון. רבים מהם מכורים לסמים ומקיימים יחסי מין לא מוגנים וייתכן כי חלק מהם נשאים של הנגיף. בעקרון אני מעוניינת להמשיך לעבוד במקום, הבעיה שבמקום זה, עם האוכלוסיה הספציפית שתיארתי החרדה מפני האיידס מתגברת...אני מביאה לחיצות ידיים לצעירים, יש שימוש בכוסות משותפות ושטיפתם ושימוש בשירותים משותפים ונקיונם במסגרת העבודה . אמנם שמעתי שלעתים הטיפול היעיל ביותר הוא דווקא דרך חשיפה. האם לדעתכם כדאי לי להמשיך לעבוד במקום זה ולולקחת את החרדה שמתעוררת כהזדמנות להתמודד עמה או שזה יהיה צעד שגוי עבורי שיעמיד אותי למתח מתמיד לשווא?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד מאיידס - תגובה
ד''ר אודי אורן15/12/2013הי שני,
אנא קראי על איך אפשר להידבק, וביחוד על איך אי אפשר להידבק באיידס.
אם אחרי שתקראי עדיין תהיי במתח רב, את יכולה לבחור לעזוב את העבודה הזו, או לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד (CBT או EMDR) שבסבירות גבוהה יעזור לך להתמודד עם קושי זה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)