פחד מאיידס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד מאיידס
    שני
    15/12/2013

שלום
    לעתים במצבים מסוימים ובנסיבות מסוימות אני סובלת מחרדה מהידבקות באיידס. לאחרונה התחלתי לעבוד במועדון חברתי טיפולי עבור צעירים בסיכון. רבים מהם מכורים לסמים ומקיימים יחסי מין לא מוגנים וייתכן כי חלק מהם נשאים של הנגיף. בעקרון אני מעוניינת להמשיך לעבוד במקום, הבעיה שבמקום זה, עם האוכלוסיה הספציפית שתיארתי החרדה מפני האיידס מתגברת...אני מביאה לחיצות ידיים לצעירים, יש שימוש בכוסות משותפות ושטיפתם ושימוש בשירותים משותפים ונקיונם במסגרת העבודה . אמנם שמעתי שלעתים הטיפול היעיל ביותר הוא דווקא דרך חשיפה. האם לדעתכם כדאי לי להמשיך לעבוד במקום זה ולולקחת את החרדה שמתעוררת כהזדמנות להתמודד עמה או שזה יהיה צעד שגוי עבורי שיעמיד אותי למתח מתמיד לשווא?
    אשמח לתשובה בהקדם.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מאיידס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מאיידס - תגובה

ד''ר אודי אורן
    15/12/2013

הי שני,
    אנא קראי על איך אפשר להידבק, וביחוד על איך אי אפשר להידבק באיידס.
    אם אחרי שתקראי עדיין תהיי במתח רב, את יכולה לבחור לעזוב את העבודה הזו, או לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד (CBT או EMDR) שבסבירות גבוהה יעזור לך להתמודד עם קושי זה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו