פחדים מבגידה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחדים מבגידה
    ע
    20/12/2013

שלום רב,
    הנני נמצאת במערכת יחסים 8 חודשים. לאחר 5 חודשים הוא הציע לי נישואין והייתה בי שמחה גדולה.
    מיד לאחר הצעת הנישואין נכנסתי לא כמתוכנן להריון וכרגע אני בחודש 4.
    מזה חודש וחצי שאני מידי פעם מגלה שהוא מתכתב עם אקסיות וידידות עבר והוא טוען שאין שם דבר שצריך להדאיג אותי. אך מה שהיה מדאיג הייתה העובדה שכל השיחות עם חבריו היו פתוחות והמלל היה כתוב, אך השיחות עם 2 בחורות מסוימות שראיתי - המלל מחוק.
    מאז אני לא מצליחה להרגע.
    אין יום שעובר ואינני בוכה וקר לי וכל מה שעובר לי בראש זה שהוא משקר ובוגד בי על אף שאני יודעת שהוא אכן אוהב אותי.
    אני לא גרה בארץ אך באתי הנה לזמן מה על מנת להרגע והמרחק ממנו עוד יותר משגע אותי.
    אני פוחדת שהבכי הדאגה והחרדות לא יזיקו לתינוק שלי.

אשמח לעצה כיצד להתמודד.
    לדבר איתו על איך שאני מרגישה מאד בעייתי הוא מיד מתגונן כי נמאס לו לשמוע על כך שאני לא מאד סומכת עליו לאחרונה. והוא הופך מתגונן ומעייף אותי לנסות ולדבר איתו.

בבקשה תעזרו לי
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים מבגידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים מבגידה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    21/12/2013

יש לא מעט דברים שאת יכולה לעשות אבל אתחיל מהסוף: במצבך, את זקוקה (וראויה) ליותר מתשובה קצרה בפורום אינטרנטי - פני למספר שיחות עם פסיכולוג קליני או מטפל זוגי שילווה אותך עד לפתרון הבעיה. לגופו של עניין, הייתי מציע לך לחבור שוב לבעלך ולשוחח איתו באסרטיביות (בפתיחות וישירות) על חששך; דרשי ממנו שקיפות מלאה (גישה חופשית להתכתבויות, מסרונים וכיו"ב ללא מחיקת היסטוריה, סיסמאות וכד'); הציבי בפניו גבולות, כולל תוצאות/ סנקציות (אך רק כאלה שאת באמת מתכוונת לבצע); ולאחר שיש ביניכם הבנה הדדית, אל "תקרצצי" לו יותר בנושא ונסי להתמקד בטוב. התעמתי איתו, והפעילי את הסנקציות, אם צריך, רק אם "יזייף" שוב. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי

ע
    21/12/2013

תודה רבה על העצה.
    אך בן זוגי כבר מאס לשמוע את הפחדים שלי וכשגילה שבדקתי לו את הטלפון וגיליתי את השיחות שלטענתו אין בהם עניין במה, חסם לי את הגישה על ידי ססמא.
    כנראה הוא מנסה בדרך מאד קשה "ללמד" אותי לסמוך עליו.
    אך בי זה יוצר יותר פחד.

בכל אופן אנסה לגשת שם לטיפול פסיכולוגי שילווה אותי במהלך ההריון כי אני פוחדת לפתח דיכאון.

עצוב לי אך מודה לך,
    ע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו