חרדה עם כדור רסיטל

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה עם כדור רסיטל
    קטי
    23/12/2013

שלום אני בת 25, אני סובלת מחרדות כבר שלושה חודשים ואני לוקחת רסיטל וואבן. רסיטל אני לוקחת כבר חודשיים וחצי ואני עדיין סובלת מחרדות ומחשבות טורדניות, ההתקפים כמעט ונעלמו אבל מה שמפריע לי זה המחשבות שבאות שמשהו הולך לקרות לי ושלא יקרה לי כלום. לפעמים אני מרגישה תחושת ריחוף תחושה של איבוד מציאות לשניות ואף לפעמים רק דפיקות לב חזקות שמורגשות ואני ישר אוכלת עוד יותר סרטים שיש לי משהו. האם כל זה הגיוני לאחר חודשיים וחצי של רסיטל??? אני לוקחת גם חצי כדור ואבן בצהריים ושלם בלילה לפני השינה. התייעצתי עם הפסיכיאטר שלי והוא אומר לי שזה בסדר ושכל גוף מקבל את זה אחרת וכניראה לי זה לוקח קצת יותר זמן. אני ממש מודאגת מהמצב שלי ורוצה לחיות בלי פחדים ומחשבות. בנוסף אני גם מטופלת פסיכולוגית כבר חודש וחצי ולא מרגישה עדיין שינוי. אני ממש מתוסכלת בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה עם כדור רסיטל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה עם כדור רסיטל - תגובה

ד''ר אודי אורן
    25/12/2013

הי קטי,
    הפסיכיאטר צודק כשהוא אומר שכל אדם מגיב אחרת ויש אנשים שהתגובה שלהם יותר איטית. מצד שני יכול להיות שהתרופות לא מתאימות. עוד כחודש יהיה כדאי לבדוק זאת.
    טוב שאת נמצאת בטיפול פסיכולוגי. חשוב לוודא שהפסיכולוג/ית מתמצא/ת בטיפול במצבי חרדה. יש טיפולים ממוקדים כמו CBT או EMDR המומלצים למצבים אלו.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו