החלפת כדור מאיקסל לציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• החלפת כדור מאיקסל לציפרלקס
    דינה
    24/12/2013

קיבלתי מהפסיכאטר עקב חרדות וקצת דיכאון כדו איקסל 25 מיליגרם 1 ביום , לקחתי כדור אחד כבר 4 שבועות והייתי אמורה לעלות ל 2 כדורים ביום, ראשית הכדור עשה לי תופעות מאד לא נעימות כמו סחרחורת עייפות קיצונית דפיקות לב, והרגשה כללית לא טובה, לא העליתי את המינון לאחר כל התופעות לואי אלו, הרופא אמר לי במידה והכדור יעזור וימשיכו תופעות הלוואי הוא ממליץ לעבור לציפרלקס, האם אני יכולה לעבור ביום אחד לציפרלקס בכמה זמן אני אמורה להרגיש את ההשפעה, והאם עצם זה שלקחתי 4 שבועות איקסל ההשפעה תהייה יותר מהירה והאם הציפרלקס גורם להשמנה יותר מהאיקסל, ואם אשמור על דיאטה אוכל לשמור על הדיאטה עם ה ציפרלקס תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת כדור מאיקסל לציפרלקס - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    26/12/2013

אני מניח שהשפעת הציפרלקס תורגש בתוך שבועיים-שלושה או אפילו מוקדם יותר (בגלל האיקסל). הציפרלקס אינו אמור לגרום לך להשמנה. בכל מקרה, כדאי שתדעי שטיפול תרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ לחרדות/ דיכאון - התרופות אמנם מקלות על התסמינים (במקרה הטוב) אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובגורמים לה ולכן עלולות אף לקבע אותה, ויש להן גם השפעות לוואי לא פשוטות. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) קצר מועד עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה ודיכאון בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו