מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאני17/02/2014
לפני כמה שנים ללא התראה חוויתי מה שהבנתי כהתקף חרדה
וזה חוזר על עצמו כל כמה חודשים לא מצליחה לקשר בין ההתקף ולחצי החיים
ואפילו התעלפתי פעם אחרי קמתי מבולבלת מצאתי את עצמי ליד תנור חימום במזל עם כוויה בפנים מזלי שלא נשרפתי .לחץ הדם שלי אחרי הארוע היה 60/80 .
זה מתחיל בתחושת בלבול עצמוה כמו נסיון להזכר באזה חלום שחלמתי שמורכב אם זה חשוב מדמויות קרטון ..אני כותבת וצוחקת על עצמי כי לא מבינה למה החלום המטופש הזה .וזה מלווה בדפיקות לב ופחד עם בחילות ומין זרם חשמלי שיורד מהראש לרגליים מעין צמרמורת ושלפוחית שתן מליאה פתאום עם גזים ..ואז מתחילה להרגיע את עצמי מתיישבת נהיית חיוורת ....מה זה בבקשה עזרה לפעמים מצליחה להשתלט על זה ברגע שמבינה שזה מתקרב .ולפעמים זה תופס אותי בפתאומיות ..האם זה התקף חרדה מה ניתן לעשות
אציין שאני סובלת מתת פעילות התריס האם זה שייך .?
אבודת עצות כותבת לכם אחרי התקף שני היום לפני השינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר אודי אורן18/02/2014לנונו שלום,
את סובלת מהתקפי חרדה. כמובן שחשוב שתבדקי את מצב בלוטת התריס שלך. בהנחה שזאת לא הסיבה להתקפים אני ממליץ לך לפנות למטפל EMDR שיוכל לעזור לך בטיפול ממוקד בבעיה ממנה את סובלת. תוכלי למצוא מטפל כזה במרכז הישראלי ל-EMDR. ממליץ לך לא להמתין מכיוון שנשמע שכמות ועוצמת ההתקפים מתגברת.
בהצלחה, אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)