ריטלין בתקופת לימודים? בקשה עזרו לי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ריטלין בתקופת לימודים? בקשה עזרו לי
    saper
    19/02/2014

שלום לכולם, רקע קצר על עצמי, אני בן 23, סובל מדכאון וחרדות מגיל צעיר מאוד, תחילה טופלתי בגיל 15 בזיפרקסה, בגיל 18 עברתי לפרוזק, לאחר מכן ציפרלקס וחזרתי לפרוזק כי הציפרלקס הביא איתו תופעות לוואי לא טובות. בין לבין השתמשתי בווליום או קלונקס למטרת שינה מאחר ו"כדורי שינה" לא עזרו לי, ואני לא ישן בלילה מגיל צעיר, המוח לא מפסיק לעבוד.

בכל מקרה, התחלתי ללמוד לפסיכומטרי לצורך העניין, וחזר לי הפחד והלחץ כמו שהיה בגיל צעיר בבית הספר, קשה לי, יש לי דופק וחרדה, אני מזיע ואני לא מרוכז בצורה לא הגיונית, דברים נופלים לי מהיידיים בשיעור/לקראת השיעור ואני לא מצליח לתמרן , ורק התחלתי את הקורס ואת הדרך הקטנה כלפי לימודים אקדמיים....

אתמול דיברתי עם ידידות וחברים שכבר התחילו ללמוד, אמרו שחלקם השתמשו בריטלין או מכירים אנשים שהשתמשו בריטלין בתקופת לימודים, אפילו אנשים בלי עבר של חרדות ודכאונות.

חשבתי לשאול ואולי אף לנסות, אני לא מסוגל לתפקיד, ומהיכרות רבה עם עצמי אני רואה שללא עזרה לא אצליח לעבור את התקופה הזו וספק אם אוכל ללמוד...

אשמח לקבל תשובות ועזרה בבקשה...

תודה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין בתקופת לימודים? בקשה עזרו לי - תגובה

ד''ר אודי אורן
    19/02/2014

לספר שלום,
    אתה סובל כמו שאתה אומר מדכאון וחרדות מזה שנים ומקבל תרופות שונות, אך ללא פתרון לקשייך. אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות שיוכל לעזור לך. מטפל המתמחה ב-CBT או ב-EMDR יוכל בסבירות גבוהה לעזור בהתמודדות עם הקשיים שאיתם אתה מתמודד. לקיחת עוד תרופה לא נראית לי כצעד הראשון שהייתי ממליץ עליו. בכל מקרה אם תחליט לקחת ריטלין אני ממליץ לך ראשית כל להתייעץ עם הרופא המטפל בך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו