מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ולחץ וחוסר שינהשושנה03/03/2014
שלום ובקר אור
אני בן 50 ובחודשיים האחרונים מתקשה לישון בלילות מסוימים עקב לחץ וחרדה שאני לא יודע ממה היא נובעת
היא גורמת לי כאבי בטן ומשמה זה ממשיך הלאה לחוסר שינה ויובש בפה והרגשה של חוסר אונים
כשאני מנסה לישון ועוצם את עיניי אני מרגיש כאילו אני נופל למטה ומתעורר בבהלה ונישאר ער כל הלילה
לקחתי מפעם לפעם כדורים על בסיס צמחי וטבעי וגם טיפות.
הציעו לי לקחת כדורים מסוג vaben 10 מ"ג
ברצוני לדעת בבקשה האם כדורים אלו ממכרים והאם זה יעזור?
איך להתחיל לקחת אם בכלל וכמה והאם אפשר חצי כדור?
ברצוני לציין שבעברי גירושים קשים ופעמיים מחלת הסרטן מסוג שונה ובתקופת מחלתי לא הרגשתי ככה למרות הטיפולים הקשים
ולמה פיתאום זה צץ עכשיו . אנא עזרתכם והמלצתכם
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה ולחץ וחוסר שינה - תגובה
ד''ר אודי אורן03/03/2014לאייל שלום,
אתה סובל מתסמינים של חרדה. איני יודע למה הם פרצו דוקא עכשיו אבל ההיסטוריה שאתה מתאר יכולה להסביר את קיום החרדה.
טיפול תרופתי בהחלט יכול לעזור, אך הוא עלול למכר בשימוש לאורך זמן.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה שיש לו סיכוי טוב לעזור לך גם ללא טיפול תרופתי.
הטיפולים המומלצים הם EMDR ו-CBT. תוכל למצוא מטפל EMDR דרך האתר של המכון הישראלי ל-EMDR, ומטפל CBT דרך אתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)