חרדה מרעד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מרעד
    דאגלס
    07/03/2014

שלום!

בן 25, סטודנט, עובד במשרת סטודנט. מזה תקופה(חמישה חודשים) שאני סובל מחרדה, יותר נכון פחד. בטיפול רמוטיב ופסיכולוג. השאלה שלי היא האם תופעות הלוואי של מתח שזה רעידות בעקבות זה שהשרירים עייפים. האם רעידות בכל הגוף יכולים לגרום נזק מסויים? כי זה גם חרדה שיש לי בעצם פחד מהפחד אני מפחד מזה שהגוף שלי רועד ואני מתמקד בזה וזה מחמיר כל פעם. במקביל אני עובד גם על מה שגורם לי למתח. אך איך אני מטפל בחרדה מהרעידות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מרעד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה-רעד-המשך

דאגלס
    07/03/2014

מול המישור הרפואי הכל תקין->מוסרים דמדובר בחרדה/מתח.
    אין עייפות כללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה מרעד - תגובה

ד''ר אודי אורן
    08/03/2014

שלום דאגלס,
    כמו כמעט כל תופעה פיזית, גם רעידות הנמשכות פרק זמן לא ארוך, לא ייצרו נזק מתמשך. מצד שני, כמו כמעט כל תופעה פיזית, אם התופעה נמשכת ונמשכת היא עלולה ליצור נזק לגוף.
    אנא ברר עם הפסיכולוג שלך האם הטיפול שאתה מקבל הוא טיפול ממוקד בחרדה, ועם הרופא המטפל, האם רמוטיב (תרופה צמחית נגד דיכאון) היא התרופה המתאימה לתופעות חרדה.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו