דפיקות לב מהירות מה ניראה לכם הסיבה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב מהירות מה ניראה לכם הסיבה
    שלומי
    10/03/2014

לפני שנתיים עבר אליי תראומה מסוימת שגרמה לי לדפיקות לב מהירות בצורה בלתי רגילה . וממש לא זכור לי עם זה המשיך ואחרי חצי שנה הרגשתי מין חרדות כאלו ולא כולכך טוב .. אז התחלתי לקחת מולטי וויטמין שיש בו מלא צמחים וכול מיני שטויות ...
    וגם אומגה 3 ועד היום יש לי מדיי פעם מין התקפה של דפיקות לה מהירות מרגיש תבטן קופצת השאלה שלי עם לדעתכם זה בגלל התראומה או בגלל הכדורים ?
    אני יודע שברוב הסכוים יגידו שזה בגלל התראומה שעברתי אבל לא יודע למה יש לי תחושה שזה אולי בגלל הכדורים האלו ...... כי יש מכירים נדירים וראיתי גם בנאדם מסוים שרשם שהוא משתמש במולטי וויטמין והוא שאל עם זה הגיוני שיהיה לו דפיקות לב מהירות ... ומה לגביי האומגה 3 יש סכוי ?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב מהירות מה ניראה לכם הסיבה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/03/2014

רוב הסיכויים שדפיקות הלב המהירות הן תסמין של חרדה פוסט-טראומתית ולא קשורים לצריכת ויטמינים או אומגה 3. אם הדבר מציק לך, גש למספר פגישות טיפול אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו