פחד גבהים- לונה פארק

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד גבהים- לונה פארק
    ט
    21/03/2014

שלום,
    אני סובל מפחד גבהים שמקשה עליי בסיטואציות מסוימות כגון טיסות, מתקנים בלונה פארק או פארקי מים. בד"כ בא לידי ביטוי בדפיקות לב מואצות . אני סובל פחות בהתנהלות היומיומית (אין לי בעיה עם מעליות, מרפסות וכו). אני מניח שזה בא לידי ביטוי בעיקר בסיטואציות בהן אין "קרקע" יציבה מתחתיי. לפני טיסות אני לוקח בד"כ חצי כדור לוריוון, או יותר תלוי באורך הטיסה, והטיסה עוברת חלק יחסית. השאלה היא מה לגבי לונה פארקים / פארקי מים? (אני אמור ללכת עם ילדיי ממש בקרוב ללונה פארק ואני רוצה שיהנו ולא יחשבו שאבא פחדן...) האם כדאי לקחת לוריוון כאשר אני בסיטואציה של מתקן מהיר או שעולים בו מהר לגובה? קיים חשש שזה יכול להזיק ? האם עדיף לקחת משהו ממשפחת רגיעון רסקיו וכו? אודה להתייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד גבהים- לונה פארק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד גבהים- לונה פארק - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/03/2014

שלום רב,
    אין העדפה ברורה לתרופה שתיקח. כדאי לך לנסות ולראות מה עובד עבורך.
    ממליץ לך לשקול טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו CBT או EMDR. הוא יוכל לעזור לך לאורך זמן ולהיפטר מהצורך בתרופות.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד גבהים-לונה פארק

גגג
    23/03/2014

תודה על התגובה המהירה ואכן אשקול זאת.
    הכוונה שלי היתה האם ישנה סכנה בלקיחת כדור כזה שאני לא לוקח ביום יום במתקנים בהם עולים ןיורדים במהירות, סיבובים חדים וכו. האם זה יכול להשפיע לרעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד גבהים-לונה פארק - תגובה

ד''ר אודי אורן
    23/03/2014

שלום רב,
    התשובה לשאלתך יכולה להינתן רק על ידי הרופא שלך. קשה לי להאמין שיש בעיה.
    בהצלחה
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו