מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרמלמורן30/03/2014
בס"ד
שלום ד"ר
לקחתי ברצינות את המלצתך להתחיל טיפול תרופתי ובבוקר הלכתי לרופא והיא נתנה לי ציפרמל למשך חודש וכמובן שקבעתי תור לפסיכיאטר מטעם קופח.יש לי שאלה על הכדור כאילו בעלון לצרכן כתוב שאסור לקחת עם יש הפרעות קצב.עכשיו כמו שציינתי עברתי בדיקת א.ק.ג ואקו לב ואין בעיות לב ברוך השם אבל החרדות שלי מבוססות על פחד מהלב ומהתקפי לב.אבל יש לי דבר שנקרא פעימה מוקדמת מלחץ וחרדה זה קורה.האם זה נחשב לבעיה?אני יכולה ליטול את הכדורים לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפרמל - תגובה
ד''ר אודי אורן30/03/2014למורן שלום,
ברכותי על ההחלטה ועל הביצוע.
אני ממליץ מכאן והלאה להסתמך על הפסיכיאטר שלך.
ממליץ לשאול אותו את כל השאלות שיש לך.
קשה לי להאמין שהוא לא לקח בחשבון את מצבך הבריאותי כשנתן לך את התרופה.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הפסיכאטר נתן את התרופה
מורן30/03/2014שלום ד"ר
הרופאת משפחה נתנה לי את התרופה ואני מחכה לתור לפסיכאטר מטעם קופת חולים.אז כנראה שהרופא נתנה והיא הסתמכה על מצבי הבריאותי ועם היא נתנה היא יודעת שזה בסדר לי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא הפסיכאטר נתן את התרופה - תגובה
ד''ר אודי אורן30/03/2014שלום
נכון.
אם את לא בטוחה, תשאלי.
בברכה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)