עזרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרה
    עזרה
    14/04/2014

יש לי בעיה שנובעת מחרדה רבה - מחסור בחמצן שגורם לי לנשום המון..דבר שמעיק עליי מאוד ולא נותן לי לישון( כפי שאתם שמים לב ). אני לא מעשן וכל הבדיקות תקינות(לב, ריאות ) וככל שאני פחות מודע לנשימה המצב טוב יותר עד כדי נעלם.
    . האם אני יכול למות מהמצב הזה? מה אני יכול לעשות כדי לצאת מזה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    14/04/2014

ראשית, הרגע - אינך יכול למות מזה בשום מקרה. אבל למה לסבול לילה נוסף? פנה בהקדם לטיפול (שיחתי, לא תרופתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מנסיוני, די בשיחה או שתיים כדי להקל עליך משמעותית ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, תודה רבה על התגובה המהירה!

עזרה
    17/04/2014

אני מטופל בפריזמה 40 מ"ג ליום וסובל מOCD...
    הבעיה שהחרדות מהנשימה גורמות לדברים אחרים: למשל אתמול בלילה הייתי בטוח שאני עומד למות כי פתאום נחסמה לי הנשימה העמוקה, והייתי בטוח שברגע שאני ארגיש חוסר בנשימה אני אמות כי לא אוכל לנשום עמוק. זה כמעט קרה, אך אז נרגעתי מעט ובסוף נשמתי. שוב - הכל תקין בבדיקות, ובכל זאת - אני מת מפחד כי אם יקרה מצב שתיחסם לי הנשימה ואהיה לי מחסור חמור בחמצן מה אז אעשה ? כבר קרה לי בעבר שנחסמה לי הנשימה מחרדה נוראית(התקף חרדה) אז לא הרגשתי "מחסור בחמצן" אלא חוסר יכולת לנשום.מה יקרה אם תהיה הרגשה של מחסור בחמצן וגם תיחסם הנשימה? הרי הנני אבוד..
    הפחדים האלה מעסיקים אותי כל היום וכפי שאתה יודע ככל שחושבים יותר על משהו( במיוחד בOCD) זה הורס את היום והלילה ואף סופו להתגשם.
    הייתי בטיפולים רבים אצל פסיכולוגים אבל הרגשתי שהם"חולבים" אותי במקום לגשת ישר ולעניין....
    אשמח לקבל את חוות דעתך על הפסקה שרשמתי פה.
    תודה רבה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו