סרוקסט

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סרוקסט
    אדוה
    17/04/2014

מזה שבע שנים אני לוקחת סרקסט עקב חרדות ואגורפוביה
    הייתה תקופה שהרגשתי טוב אז ביחד עם רופאת המשפחה החלתנו להפסיק (כמובן בהדרגה)
    לאחר שנה בערך חזרו החרדות שוב התחלתי להשתמש בסרוקסט. הבעיה היא שהפעם היא לא פעלה טוב כמו הפעם הראשונה. אני עדיין ממשיכה עם התרופה מחשש להפסיק. ניסיתי לעלות מינון אך לא חל שיפור בכלל.
    האם הגוף שלי התרגל לתרופה?
    ואם הגוף התרגל כבר אז זה אומר שככה אני ארגיש גם בלי?
    אני מפחדת להחליף תרופה מחשש לתופעות לוואי והחמרה בחרדה עקב שינוי מה שקורה לי כל פעם שאני משנה מינון.
    כל כך מיואשת לא יודעת מה לעשות. שלא נדבר על האגורפוביה שמונעת ממני לצאת לחיים.
    אולי זאת הזדמנות להפסיק טיפול תרופתי ולנסות טיפול התנהגתי קוגניטיבי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוליי...

אדוה
    17/04/2014

זאת הזדמנת להפסיק טיפול תרופתי ולנסות טיפול התנהגתי קוגניטיבי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקסט - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    18/04/2014

חבל שהתחלת בכלל עם טיפול תרופתי - התרופות אמנם מקלות על התסמינים (במקרה הטוב) אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובגורמים לה ולכן עלולות אף לקבע אותה, ויש להן גם השפעות לוואי לא פשוטות (וראי מאמר שלי בעניין זה [a href='http://www.hebpsy.net/articles.asp?id=3074' id='link']כאן[/a]). הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי), רצוי, כפי שציינת בעצמך, אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו