חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    ממימימיממימ
    23/04/2014

שלום.
    לפני כשנה וחצי אובחנתי במחלה רצינית ששינתה את חיי והגיעה באופן לא צפוי כלל. מאז חוויתי חרדות רבות הקשורות למחלה (לדוג' פחד מקבלת שוק חשמלי מדפיברילטור מושתל) וגם חרדות ממחלות אחרות. יום לפני ניתוח השתלת הדפיברילטור שעברתי, חוויתי היסטריה מוחלטת כי החלטתי שיש לי גם סרטן והנחתי כי ההתקף התרחש בגלל הלחץ מהניתוח. אך לאחרונה, על אף שהרגשתי שהצלחתי להתמודד עם הדכאון כתוצאה מהאבחון ומצב רוחי מרומם, אני ממשיכה לחוות חרדות מאיידס ומהיריון לא רצוי ומדי פעם חווה ממש התקף חרדה מהעניין.
    האם זה דורש טיפול? כיצד להרגיע את עצמי כשזה מתרחש? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    23/04/2014

שלום רב,
    אנשים רבים במצבך מפתחים תופעות חרדה כאלו ואחרות. זוהי תגובה לא מפתיעה למצב של איום בריאותי. אני מבין ממה שכתבת כי החרדות הולכות ומתפשטות למרות ההצלחה בהתמודדות עם הדכאון, ולכן אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה. טיפול EMDR מתמקד בהשפעתם השלילית של ארועי חיים קשים. טפול אחר שמתמחה בחרדות הוא CBT.
    אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול. לטיפול יש סיכוי טוב לעזור לך להתמודד עם החרדות, עם המצב הבריאותי, ועם השינויים שחלו בחייך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו