ביופסיה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ביופסיה
    דלית
    09/05/2014

שבת שלום.ביום רביעי עברתי ביופסיה לחשש ממחלת סרטן השד והשבוע אני צריכה לקבל תשובה עם יש לי את הגרוע מכל או אין לי,היום יום שישי ואין לי תמיכה נפשית רק מהמשפחה.אמא שלי עברה בעבר סרטן השד,וקשה לי לדבר איתה על זה כי היא בעצמה בלחץ מה שעוד יותר מלחיץ אותי,מאז הביופסיה אני בחרדות איומות אם דפיקות לב והמחשבות לא מרפות מה יהיה עם חס וחלילה יתנו לי תשובה שיש לי את הגרוע מכל אני ממש חסרת אונים,ובלי סוף נכנסת לאתרים של סרטן באינטרנט וזה עוד יותר מלחיץ אותי,מה עושים במצב כזה של אי וודאות?אשמח לקבל תמיכה,להקלה על ההרגשה הקשה לפחות בשישי שבת,אשמח מאוד עם תענו לי במהרה,ומאחלת לכם שבת שלום ושוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביופסיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

דלית
    10/05/2014

אמא שלי עברה לצערי סרטן השד,ומאז הביופסיה למרות שאני לא יודעת עדיין את התשובה,היא מתנהגת מוזר,ואפילו מדברת לא לעניין,וזה מלחיץ אותי עוד יותר אשמח עם תציעו לי מה עושים במצב כזה,תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר אודי אורן
    11/05/2014

לדלית שלום,
    אין ספק שמדובר במצב שעלול להביא למתח גבוה אצל כל אדם. מכיוון שכרגע אין לך דרך להשפיע על התשובה, אני ממליץ לך להמשיך בשגרת חייך, למרות הקושי. פעילות חברתית, פעילות פיזית, התמקדות בדברים שנעימים לך, תכנון תכניות חיוביות לעתיד, כל אלו - גם אם "לא בא לך" - הם התרופות הטובות ביותר למצבים כאלו. אני מאחל לך ולאימך הרבה בריאות, אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך מקרב לב

דלית
    11/05/2014

אמן ואמן,שבסופו של דבר לא יגלו אצלי שום דבר,ומאחלת לך יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דלית
    13/05/2014

ערב טוב אודי
    מיום רביעי שעבר ועד היום עוד לא קיבלתי תשובה,ואני צריכה לקבל מחר או ביום ראשון את התשובה הסופית,אני חיה רגיל ומתפקדת,אבל המחשבה המפחידה לא מפסיקה להטריד אותי שמה יתגלה לי המחלה,אשמח מאוד עם תייעץ לי איך להסיח את המחשבה הנוראית הזאת אודה לך על תשובה מהירה תודה מקרב לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר אודי אורן
    14/05/2014

לדלית שלום,
    ממליץ על מיקוד בתכניות להמשך היום, על איזה דברים נעימים הולכים לקרות בהמשך השבוע, ותכניות לחודשים הקרובים. זאת אומרת שכל פעם שעולה מחשבה מטרידה את רואה אותה כתזכורת להתמקד במשהו חיובי/נייטרלי בחיי היום יום ובעתיד. פעילות פיזית מכל סוג שהוא גם היא יכולה לעזור.
    מאחל חדשות טובות,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אודי

דלית
    14/05/2014

אני יישם את מה שהצעת לי,הקלת עלי,ואני מודה לך מקרב לב על התשובה המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודי בשורות טובות

דלית
    15/05/2014

קודם כל אני רוצה להודות לך מקרב לב על העזרה והתמיכה,הגדולה שעזרת לי,ורציתי לעדכן אותך,שאתמול סוף סוף ואני מברכת את בורא עולם קיבלתי תשובה טובה חד משמעית שאין לי סרטן שד,וזה שפיר,כמובן כל שנה אצטרך ללכת למעקב,אבל חזרתי לחיים שמחים ורגילים וממשיכה ליישם את מה שהצעת לי גם אחרי שקיבלתי את התשובה,אני רוצה לאחל לך כל טוב ובאמת תודה על הכל והיקר הבריאות אמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר קטן

דלית
    15/05/2014

כמו שכתבת לי להמשיך בחיים רגילים,יש לי ביום שבת מסיבה עם חברים,ואני הולכת בשמחה,ובכיף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר קטן - תגובה

ד''ר אודי אורן
    18/05/2014

לדלית שלום,
    ברכותי על החדשות הטובות.
    מאחל הרבה בריאות והמשך חיים טובים.
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו