חרדה עקב פחד וציפייה למקרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה עקב פחד וציפייה למקרה
    חסויה
    18/05/2014

לחברה הכי טובה שלי יש אפילפסיה. לפני כמה זמן היא קיבלה התקף וזה הכניס אותי לטראומות למרות שאני יודעת שלא יכול לקרות לה כלום. מאז אותו התקף אפילפסיה של החברה עברתי כמה וכמה התקפי חרדה. אפשר להגיד שאני כל הזמן ״בהיכון״ למקרה שיקרה לה התקף. אני פוחדת שאהיה איתה לבד או משהו פתאום יהיה לה, ואני פשוט לא אדע מה לעשות. זה מכניס אותי לפחדים וחרדות אמיתיים שאפילו מתזוזה אחת קטנה שלה אני נבהלת מפני שאני חושבת שהיא נכנסת להתקף. לא יודעת למה, אבל אפילו אני מפחדת להתקרב אליה.. כל הפחד הזה והחרדות הכניסו אותי לדיכאון רציני ואני פשוט לא יודעת מה לעשות ואיך לצאת מזה.. בבקשה תעזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה עקב פחד וציפייה למקרה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    20/05/2014

תגובת הפחד שלך טבעית, נורמלית וצפויה לגמרי על רקע מחלת האפילפסיה של חברתך. אם אין די בהבנה הזו כדי להקל עליך באופן שתוכלי לקבל את המצוקה שלך ותפסיקי להילחץ ממנה, פני לשיחה או שתיים עם איש מקצוע, רצוי פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, שיסביר לך לעומק במה מדובר ויתן לך כלים להתמודדות טובה יותר. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו