מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה עקב פחד וציפייה למקרהחסויה18/05/2014
לחברה הכי טובה שלי יש אפילפסיה. לפני כמה זמן היא קיבלה התקף וזה הכניס אותי לטראומות למרות שאני יודעת שלא יכול לקרות לה כלום. מאז אותו התקף אפילפסיה של החברה עברתי כמה וכמה התקפי חרדה. אפשר להגיד שאני כל הזמן ״בהיכון״ למקרה שיקרה לה התקף. אני פוחדת שאהיה איתה לבד או משהו פתאום יהיה לה, ואני פשוט לא אדע מה לעשות. זה מכניס אותי לפחדים וחרדות אמיתיים שאפילו מתזוזה אחת קטנה שלה אני נבהלת מפני שאני חושבת שהיא נכנסת להתקף. לא יודעת למה, אבל אפילו אני מפחדת להתקרב אליה.. כל הפחד הזה והחרדות הכניסו אותי לדיכאון רציני ואני פשוט לא יודעת מה לעשות ואיך לצאת מזה.. בבקשה תעזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה עקב פחד וציפייה למקרה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין20/05/2014תגובת הפחד שלך טבעית, נורמלית וצפויה לגמרי על רקע מחלת האפילפסיה של חברתך. אם אין די בהבנה הזו כדי להקל עליך באופן שתוכלי לקבל את המצוקה שלך ותפסיקי להילחץ ממנה, פני לשיחה או שתיים עם איש מקצוע, רצוי פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, שיסביר לך לעומק במה מדובר ויתן לך כלים להתמודדות טובה יותר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)