שאילה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאילה
    אוקסנה
    19/06/2014

שלום,
    מה יכולה להיות סיבה שלפעמים יש לי הרגשה שלא רוצה לשמועה מאנשים שם שלי? מנסה לברוח מאנשים לפני שמשהי תירצה לבקש ממני משהו, יותר נכון לפני שיגידו את השם שלי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאילה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    20/06/2014

שלום
    איני מכיר את התופעה הזאת. זה נשמע כמו רצון לשמור על המרחב הפרטי שלך. אם תפרט מעט יותר, אולי אוכל להבין טוב יותר.
    בברכה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    20/06/2014

שלום ותודה על תגובתך,
    אני קמה בבוקר לפעמים רועדת. הרגשה שעומד לי משהו בגרון ואני לא יכולה לבלוע את זה. לא יושנת טוב בלילה. כשאני מביאה ילד שלי לבית הספר עוברות לי מחשבות אם משהי מצוות תגיד את שמי, אני פשוט לא התאפק ויגיד - "רק לא אני, רק לא זה". עוברות לי מחשבות שיותר מדי חשוך בבית הספר, מאוד הייתי רוצה שיהיו חלונות ענקיות ופתוחות ועור בכל מקום.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר אודי אורן
    20/06/2014

שלום,
    את מתארת תופעות שנשמעות כמו תופעות חרדה.
    ממליץ לך לפנות לשיחת אבחון עם פסיכולוג שיוכל להבין יותר טוב את הבעיה ולהציע פתרונות.
    כמעט לכל קופות החולים יש שירות כזה.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו