פחד ממכוניות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד ממכוניות
    עינב
    13/04/2008

שלום, בזמן האחרון מתחזק אצתלי פחד להידרס במעברי חציה, לכן אני לא חוצה את הכביש עד שכל המ\כוניות עוצרות, לעיתים מעדיפ ה ללכת בצמתים פחות הומים, אני לעיתים אף מדמיינת בראש תסריטים נוראיים השדורים למכונית, שמכונית פוגעת בי, בגלל זה אני גם מקפידה לא לדבר בפלאפון בזמן מעבר חציה, האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד ממכוניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעינב

ד''ר חיים היילפרין
    14/04/2008

זה נורמאלי לפחד מהסכנות שבכביש, והלוואי שכולם היו ערים וחרדים לכך כמוך - הדבר היה מונע ללא ספק תאונות רבות. עם זאת, אם את מוטרדת מעיסוק מוגזם בנושא, כדאי לך לפנות לפסיכולוג שיסייע לך לראות את הסכנות שבכביש באופן מאוזן יותר. אשמח לעזור לך בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה אותך...

רני
    16/04/2008

גם אני הייתי במצב דומה, עם חרדה קצת שונה. הבעיה היא כשזה מתחיל להציק ביומיום.
    אני ממליצה לך לקרוא את הספר- "חלומות היפנוטים" ואז לנסות טיפול. לי זה מאוד עזר.
    אפשר למצוא אותו בחנויות הספרים, או תחפשי עליו באינטרנט. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו