בבקשה עזרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    עזרה
    18/07/2014

לאחרונה שמעתי על מחלה נפשית שבה החולים רוצים לכרות את ידיהם. פחדתי ממנה נורא וכעת אני סובל ממנה. אני מרגיש הרגשה חזקה של רצון לכרות את היד והרגשה חזקה שהיד לא שייכת אליי, שאני חייב להוציא אותה כי רק כך ארגיש בנוח ושאסור לי להשתמש בה. אני משתגע כבר כי בא לי לחזור להרגשה הרגילה שהיד שייכת ולא לסבול משטויות.... מה אני עושה? איך אני מטפל בזה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    19/07/2014

אתה סובל מסוג של הפרעת חרדה המתעלת את מצוקותיך לרצון לכרות את היד - פנה לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני מנוסה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יעזור?

עזרה
    20/07/2014

באמת קשה לי עם היד, אני ממש לא רוצה אותה יותר ואין לי מושג למה בכלל. אני ממש מרגיש סלידה ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יעזור? - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    20/07/2014

ודאי. פנה לטיפול. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו