חרדות ממושכות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ממושכות
    רועי
    27/08/2014

שלום
    שמי רועי אני בן 32 והסיפור שלי מתחיל לפני 8 שנים חודש לאחר מלחמת לבנון השנייה נתקפתי בהתקפי חרדה קשים ביותר הכללו הרגשת שריפה בידיים ובכל הגוף פניתי לרופא המשפחה שנתן לי כדורים מסוג פאקסט לקחתי משהו כמו 3 שבועות התופעות נעלמו והכל חזר לקדמותו אך שלאחר מכן ועד היום סימנם אחרים הופיעו וגרמו לי כיום לפחד מנסיעות ,נהיגה בין עירונית ,טיסות , עלייה לקומות עליונות עלייה במעלית ממש חרדות קבועות של יום יום איכות החיים שלי נפגעה... מה שהכי מפריע לי זה הנהיגה אני ממש לא מצליח לנהוג בכבישים בין עירוניים ומרחבים פתוחים אני מאוד רוצה לחזור לטייל ולנהוג מחוץ לעיר מה אפשר לעשות האם אפשר לשלב טיפול תרופתי וטיפול קליני? משהו יעיל בבקשה יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לעשות
    תודה רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ממושכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ממושכות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/08/2014

לרועי שלום,
    אני משער שאתה סובל מתגובה לארועים שהתרחשו במלחמת לבנון השניה.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול ממוקד בחרדות בשיטת EMDR.
    לא רק אפשר אלא מומלץ לשלב טיפול פסיכולוגי עם טיפול תרופתי.
    תוכל למצוא מטפל EMDR באזור מגוריך דרך המרכז הישראלי ל-EMDR, או דרך חלק מקופות החולים.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו