תחושות מוזרות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• תחושות מוזרות
    ramipo1
    20/09/2014

בן 50 , סוחב איתי הרגשות ותחושות של הגוף כאילו הוא כבד מאודדדד, וכאילו הוא "נדבק " לכול מיני דברים, (הזוי לגמרי) ניסיתי טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי שלא הוביל לשומקום, הפסיכיאטר אמר שזה OCD ממה שקראתי וחקרתי לא נראה לי שזה זה. לוקח 1 קלונקס ביום.עובד במקום מסודר. אבל העניין הזה מטריד ומציק כבר שנים. מה לדעתך זה? וממה הוא נובע? והאם שמעתם על עוד מקרים דומים לשלי (למרות שנדמה לי שזה משהו חריג בעולם הפסיכיאטריה (אלי אני טועה). אשמח לקבל תגובה
    תודה
    המיואש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושות מוזרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושות מוזרות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    22/09/2014

אתה סובל מתסמיני חרדה, והם די טיפוסיים - למרות שהם נראים לך הזויים לגמרי - שכן חרדה עשויה לבוא לידי ביטוי כמעט בכל תסמין אפשרי (כשמדובר בתסמינים סומטיים כמו שלך נהוג בכל מקרה לשלול קודם פתולוגיה רפואית). קל יותר לזהות את הדפוס - אדם החווה תסמינים שכאלה אך מעבר לכך חופשי בתפיסתו מבעיות או רגשות לא נעימים, גם למול בעיות אובייקטיביות משמעותיות. צר לי ש( ולא ברור לי מדוע )הטיפולים שעברת לא הובילו לשום מקום - מניסיוני הטיפול המוצלח אינו מתמקד בהעלמת התסמינים דווקא אלא במציאת פתרונות ריאליים לבעיות האובייקטיביות של המטופל, ואשמח לסייע לך בזה. אגב, קלונקס (ובנזודיאזפינים אחרים) היא תרופה שאסור לקחת על בסיס יומיומי מעבר למספר שבועות - יעילות התרופה יורדת עם הזמן והיא ממכרת פיזיולוגית (כמו סמי רחוב). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות מוזרות

ramipo1
    22/09/2014

מה הכוונה פתולוגיה רפואית למה אתה מתכוון? לי נראה שאני בריא מכול הבחינות רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושות מוזרות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    23/09/2014

אם אתה בריא מכול הבחינות אז אין מדובר בפתולוגיה רפואית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו