ציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    מיכל
    18/04/2008

שלום רב,

אני בת 21 ובריאה באופן כללי,

מאז ומתמיד סבלתי מחרדת קהל ומחוסר בטחון ברמות הכי גבוהות.

לאחרונה הציעו לי המון אנשים שכדאי לי לנסות את התרופה ציפרלקס.

אינני לוקחת כדורים בדרך כלל והאמת שחשבתי שהתרגלתי לחיים בצל הפחד המתמיד אבל לא ממש אכפת לי לנסות.

אז רציתי לדעת האם ציפרלקס מוכחת כיעילה להגברת הבטחון הכללי והאם אכן התרופה איננה דורשת מרשם רופא?

תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיכל

ד''ר חיים היילפרין
    19/04/2008

אין שום סיבה שתתרגלי לחיים "בצל הפחד המתמיד"... הציפרלקס (שהוא אכן תרופה החייבת מרשם רופא) עשוי למתן את רמת החרדה אבל איננו הפתרון האופטימאלי. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי ייעודי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, מרבית המטופלים בחרדת קהל נפטרים מהבעיה תוך מספר מפגשים וללא כל טיפול תרופתי. (הטיפול התרופתי רק ממסך את הגורמים לחרדה ולמעשה עלול לקבע אותה ולהוסיף בעייתיות משל עצמו. מסיבות אלה, אני ממליץ על טיפול תרופתי רק במקרים שבהם המטופל חרד מכדי להיעזר ביעילות בטיפול הפסיכולוגי.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת.

מיכל
    20/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו