מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות , סחרחורות, גוש בגרוןאנונימית21/09/2014
שלום דר׳ אם אפשר את עזרתך בבקשה אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות ועם מי להיתייעץ, אני מקווה שתוכל לעזור לי או יותר נכון לבעלי, בעלי סובל כניראה מחרדות קרוב לשנתיים, זה התחיל לו בערך חודש אחרי החתונה שלנו , יום אחד ניכנסנו למסעדה והוא חשב שהוא עומד למות הוא הרגיש סחרחורות איומות ובחילות, הוא חשב שמישהו ניסה להרעיל אותו, ומאותו יום זה התחיל לקרות לו במקומות ציבוריים, מסעדות, חתונות, מפגשים חברתים. אני חייבת לציין שמדובר בבנאדם מלא ביטחון עצמי, כריזמתי ומלא שכל .. באותה תקופה שזה התחיל לו כמו שציינתי בהתחלה זה היה אחרי החתונה וכמובן והשכרנו דירה והיה לנו מלא הוצאות כספיות והוא גם התחיל תקופה מאוד לחוצה בלימודים וניכנסתי להריון כמה חודשים אחרי החתונה בקיצור זו הייתה תקופה מאןד לחוצה עברנו וכניראה שזה מאוד השפיע עליו. אנשים שמכירים אותו בחיים לא יאמינו שזה בנאדם שיש לו חרדות זה לא משהו שרואים עליו חיצונית, אבל לנו זה מאןד מפריע אם אנחנו רוצים לצאת למשל לחתונה , בלי לשתות קצת אלכוהול לפני הוא מרגיש שהוא לא כל כך יכול לתפק,ועוד משהו חשוב זה בדרך כלל קורה לו בתחילת האירוע נגיד בחצי שעה הראשונה ואז הוא מתחיל להשתחרר ולחזור לעצמו, הוא מספר לי שהוא ניכנס למקום עם אנשים הוא מרגיש מסוחרר בחילות וכאילו תקוע לו משהו בגרון .. זו דוגמא קטנה. החרדות האלה מאוד מפרעיות הוא נמנע מלהיפגש עם אנשים ומשפחה ומדובר באדם מאוד חברתי. אנחנו לא יודעים מה לעשות דר אם תוכל לייעץ לי בבקשה , אנחני לא רוצים להשתמש בתרופות כי שמעתי שאם מתחילים לקחת את זה אז אפשר לפתח תלות בהם.. והאם מדובר בהפרעה נפשית? ולמה זה קרה לו? האם זה יכול לעבור לו לתמיד?? או שכל החיים הוא יסבול מזה? תודה רבה אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)