מיקוד ראיה כובד ברכיים ושיווי משקל

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מיקוד ראיה כובד ברכיים ושיווי משקל
    יהודה בן יוסף
    29/09/2014

לפני 5 חודשים בערך התחילו להופיע לי בעיות שיווי משקל מיקוד ראיה ודופק מהיר לפעמים נהייתי עייף יותר ואני כבר לא יוכל להתאמן בחדר כושר זה משבית אותי לגמרי עשיתי את כל הבדיקות והם יצאו תקינות כולל סיטי ראש eng אולטר דם בקיצור הכול תקין זה קרה לי לאחר שלקחתי חומר שממריץ בחדר כושר כמו רד בול וזה עשה לי לא טוב מן הרגשה של עומד לקבל התקף לב וחוסר תחושה ברגליים פחד אמיתי כזה זה גם בא לי בתקופה שהיה לי חוסר שינה מוחלט ובדיקה של הבית באמצע הלילה בקיצור זה לא עובר לי ואני מתחיל דיקור סיני השאלה שלי זה מה זה בכלל ומה הפתרונות כי ממש בא לי לחזור להתאמן וכל פעם אני מתאמן יום יומיים ומושבת שבוע שבועיים נראה לי כל פעם שאני נכנס להתאמן אני יותר מושבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוד ראיה כובד ברכיים ושיווי משקל - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    29/09/2014

שים לב לתשובה שלי לדימה אליה התייחסת למטה. המקרה דומה לשלך והפיתרון המוצע שם הוא הטיפול המומלץ גם לך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל פסיכולוג מטפל בבעיה?

יהודה בן יוסף
    29/09/2014

כל פסיכולוג מטפל בבעיה או שאני צריך פסיכולוג קליני או אחר אני תושב אשדוד וחבר קופת חולים לאומית יש שם שירות כזה או רק פרטי
    ועוד שאלה אחרי כמה טיפולים אני באמת יוכל לחזור לעצמי ב100%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל פסיכולוג מטפל בבעיה? - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    30/09/2014

לא כל פסיכולוג מטפל בבעיה - אתה צריך פסיכולוג קליני המומחה לטיפול בחרדות (רצוי, כאמור, בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית). איני יודע אם יש כאלה בקופ"ח לאומית באשדוד - שאל בקופה. קשה להעריך כמה טיפולים יחזירו אותך ל-100% אך מניסיוני, במקרים כמו שלך די לעיתים בשיחה או שתיים כדי להשיג הקלה משמעותית. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי כבר לשתי פגישות

יהודה בן יוסף
    05/10/2014

אני ממש לא מרגיש בתוצאות אני עדין מרגיש לא טוב ובינתיים רק ראינו מצגות ונשימות נכונות הקטע שממש קשה לי כבר אין טיפול בהיפנוזה שישכיח כבר הכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי כבר לשתי פגישות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    06/10/2014

ציינתי את השיפור בתום שיחה או שתיים מניסיוני שלי; מובן שאיני יכול לערוב לאיכות הטיפול אצל מטפלים אחרים. והיפנוזה לא ממש תסייע כאן - כדי לחוש הקלה משמעותית תצטרך לזהות ולטפל במוקדי המצוקה הראשוניים שלך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו