מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה:(08/10/2014
סובל מאוסידי, מטופל בציפרלקס של כדור ליום במשך קרוב לחודשיים.
ביומיים האחרונים התפתחו לי מחשבות אובססיביות נוראיות בצורה הבאה:
פחדתי שתהיה לי בעיה במצמוץ מול אנשים, כלומר שאני אמצמץ בצורה מוזרה או שאני לא אמצמץ בכלל ואז ישרפו לי העיניים ואני לא אוכל לדבר עם אנשים. כתוצאה מכך אני שם לב כל הזמן למצמוץ שלי ובודק אותו, ונוצר ממש מצב שאני מרגיש שהוא כבר לא טבעי ואם אני לא ממצמץ אז אני לא אמצמץ. העיניים שלי כואבות ואני ממצמץ המון(לעיתים 4 מצמוצים רצופים) בגלל שהעיניים שורפות ויש לי הרגשה שאני צריך למצמץ. זה גם לגבי הנשימה וזה קשה.
מה אני עושה? זה קשה! אני לא יכול לדבר עם אנשים ולהיראות מול אנשים, ובכללי אני לא מרוכז כל כך כי אני כל הזמן עסוק במצמוצים ובנשימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין10/10/2014התייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך (אם קיבלת ממנו את המרשם) ופנה במקביל לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)