ציפרלקס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    דנה
    10/10/2014

מטופלת כבר חודשיים וחצי בציפרלקס 15 עקב חרדות גיל המעבר במקביל מקבלת גם הורמונים..לפני ארבעה ימים בבוקר התעוררתי בהרגשה רעה ל"ד שלי היה 130/100 ודופק 125..(עליי לציין שערכתי סי טי לב לפני 3 חודשים והוא תקין) אני בת 52.
    באותו היום סבלתי מכאבי בטן ושלשולים כנראה וירוס שנמשך כבר שלושה ימים.
    במקביל מרגישה הדרדרות בהרגשת החרדות (הרגשתי מצויין עד עכשו) האם יתכן שבעת וירוס או מחלה פוחת השפעת התרופה? והאם יתכן שזה התקף חרדה דופק כזה? למרות נטילת התרופה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/10/2014

השפעת התרופה אינה פוחתת כשאת חולה (יתכן שנפטרת מהכדורים לפני שעוכלו בשל השלשולים, אך גם שלושה ימים כאלה לא אמורים לגרום לנסיגה דרמטית ברמת התרופה בגופך) - סביר יותר שהחרדה והדופק קשורים יותר למחלה הויראלית עצמה, ותסמינים אלה הורגשו (כצפוי) למרות נטילת התרופה. אני מניח שתחזרי לעצמך ברגע שהמחלה הויראלית תיהיה מאחורייך. אם תחושי חרדה יתרה גם כעבור שבוע, התייעצי עם הפסיכיאטר שרשם לך את התרופה ופני במקביל למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו