מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסדנה10/10/2014
מטופלת כבר חודשיים וחצי בציפרלקס 15 עקב חרדות גיל המעבר במקביל מקבלת גם הורמונים..לפני ארבעה ימים בבוקר התעוררתי בהרגשה רעה ל"ד שלי היה 130/100 ודופק 125..(עליי לציין שערכתי סי טי לב לפני 3 חודשים והוא תקין) אני בת 52.
באותו היום סבלתי מכאבי בטן ושלשולים כנראה וירוס שנמשך כבר שלושה ימים.
במקביל מרגישה הדרדרות בהרגשת החרדות (הרגשתי מצויין עד עכשו) האם יתכן שבעת וירוס או מחלה פוחת השפעת התרופה? והאם יתכן שזה התקף חרדה דופק כזה? למרות נטילת התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפרלקס - תגובה
ד''ר חיים היילפרין11/10/2014השפעת התרופה אינה פוחתת כשאת חולה (יתכן שנפטרת מהכדורים לפני שעוכלו בשל השלשולים, אך גם שלושה ימים כאלה לא אמורים לגרום לנסיגה דרמטית ברמת התרופה בגופך) - סביר יותר שהחרדה והדופק קשורים יותר למחלה הויראלית עצמה, ותסמינים אלה הורגשו (כצפוי) למרות נטילת התרופה. אני מניח שתחזרי לעצמך ברגע שהמחלה הויראלית תיהיה מאחורייך. אם תחושי חרדה יתרה גם כעבור שבוע, התייעצי עם הפסיכיאטר שרשם לך את התרופה ופני במקביל למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)