ערב טוב

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    שלומי מתל אבי
    20/04/2008

ערב טובבב..כמעט שנה וחצי יש לי בעיה שאני נמצא ליד אנשים וזה אני מדביש לדבר ליד כול אחד אני מדביש לגיד דברים וזה כי אני חושב שחושבים עלי דברים רעים אין לי בטחון בככל פעם היה לי בטיחון ממש עכישו אני מדבר לידבר ליד חברים ליד משפחה אתמול נגיד היתי עם המשפחה שלי בחג פסח ישבנו כולם בשולחן אני התבישתי לדבר אין לי בטחון להוציא מילה מהפה ליד דודים שלי הגדולים אני פשוט שותקקק לגמרי אולי מדבר דקה שתים וזהו אני לא יודע מה יכול לעזור לי זה נקרא חרדה?מזה יכול להיות יש לך איזה הצעות לתחיל להיות פתוח עם כלום ולא לדביש לדבר לידהם.?כי פעם אני היתי מדבר חופשי ליד כולם ולא היתי בישן בככל היתי חופשיי מקוה שתעזורר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשמעון

ד''ר חיים היילפרין
    22/04/2008

אתה זקוק לעזרה מקצועית. עצתי לך היא לגשת, כמו גדול, לטיפול פסיכולוגי אצל מטפל העובד בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בטיפול הולם תוכל להיפטר מהבעיה בתוך מספר פגישות לא רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו