מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות מוזרות לא יודע מה לעשותחרדה?07/11/2014
בתקופה האחרונה היו לי תקופות שהייתי בן אדם מאוד שמח וקופצני וגם מצחיק, אחרי זמן רב שהיו לי הרבה חרדות. אך לפתע חשבתי על האופי שלי ופתאום החלו לי חרדות מזה שכאילו זה בעצם לא אני ולא יכול להיות שאני זה זה ששמח ומצחיק, ולאט לאט זה התעצם מאוד והגיע למצב שאני ממש מרגיש שאני לא יכול לעשות כלום, כאילו לא יכול שאני אוהב דברים כמו כדורגל או ספורט כי זה לא מתאים לי באופי(למרות שאני באמת אוהב!) ואז נוצר מצב שכאילו אני מרגיש חוסר שלמות עם עצמי(רק כשאני חושב על זה!), ונכנסתי לחרדה אדירה שאולי בעצם "נדפקתי" לכל החיים שלי, שאין לי בעצם אופי, שאני לא אוכל להנות לעולם כי בעצם אני חי באופי שהוא לא שלי. אני באמת מפחד מזה, אני לא מבין מה זה .
מה אני עושה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושות מוזרות לא יודע מה לעשות - תגובה
ד''ר אודי אורן11/11/2014שלום רב,
ממליץ בחום כי תפנה לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT שיוכל לעזור לך להתמודד עם החרדה ועם השאלות לגבי האופי האמיתי שלך. חשוב לי להבהיר כי לכלנו יש יותר מפן אחד לאישיות שלנו. אנשים הם בעלי מאפיינים שונים, מורכבים, ולעיתים מלאי הפכים, כך שהרעיונות של "אין לי בעצם אופי" או "אני חי באופי שאינו שלי" אינם מבוססים, ומעידים יותר מכל על החרדה שאתה חש.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)