מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםשים12/01/2015
אני יודע שאתם לא תאמינו למה שאני אומר אבל אני יכול לקרוא מחשבות של אנשים.
אני מצליח לעשות זאת רק כשאני רואה את הבן אדם מולי והתחושות והאנרגיות לא תמיד עוברות אליי אבל היו מקרים יוצאים מן הכלל שאף אחד לא יכל להסביר.
אמרתי פעם לחבר שיחשוב על מספר בין 1-1000.
לקח לי לי שתי דקות וידעתי מה המספר.ניסינו את זה 3 פעמים וכל פעם הצלחתי לדעת מה המספר.
לאחר מכן התחלנו עם משפטים ביקשתי ממנו שייצור משפט שלם.
המילים התחילו לצוץ לי מול העיינים ושוב ידעתי על מה הוא חשב.
זה רק דוגמה אחת קטנה מכל הדברים שאני מסוגל לעשות.
ההורים שלי חושבים שאני משתגע.ולא מוכנים אפילו לשמוע אותי.
הם שלח אותי לפסיכיאטר.
סיפרתי לו את הסיפור והוא החליט לתת לי ריספרידל.
התחלתי לקחת את זה ובאחד המפגשים שלנו אמרתי לו שאני לא חולה נפש אלא באמת יש לי כוחות.
אז הוא אמר שאני אוכיח לו.
פתאום צצה לי מחשבה בראש שהייתה ממש ברורה ואמרתי לו:"אני מאור מצטער שאיבדת את אישתך מרים שבוע שעבר".
הוא היה בשוק ולא האמין שאני יודע על כך.
הוא מייד אמר לי לצאת מן החדר שלו ולא לחזור אליו.
מה הולך כאן?!
למי עליי לפנות?
אגב אני רק בן 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
ד''ר חיים היילפרין12/01/2015אני מכיר את התופעה (גם לי זה קרה, ויותר מפעם אחת) אך אני צריך להכיר אותך ואת התופעה שאתה מתאר הרבה יותר לעומק (= להיפגש איתך) כדי להבין ולהסביר לך "מה הולך כאן". מה שבטוח, אם אתה מסוגל לקרוא את מחשבותיהם של אנשים אך אינך מציג שום בעייה אחרת בחשיבה או בהתנהגות, איני רואה שום סיבה שתטופל ע"י פסיכיאטר ו/או תיקח תרופות אנטי-פסיכוטיות (כמו זיפרקסה). אתה יכול לבחון אם יש ממש בכוחות שלך באמצעות מבדקים עוורים שסטודנטים לפסיכולוגיה ישמחו לערוך לך במסגרת עבודת מחקר בקורס לתואר ראשון (או באופן רציני יותר, אם ימצאו ממצאים מובהקים. אחד הדברים היפים במדע הוא שככל שאתה חוקר תופעה לעומק קורה אחת מהשתיים -אתה מוצא יותר ויותר הוכחות לקיום הופעה (ז"א שיש בה ממש) או שאתה מוצא פחות ופחות הוכחות לקיומה (וז"א שאין בה ממש). ולגבי טלפטיה, תקשור, קלרוויאנס וכיו"ב, ככל שחקרו את התופעות לעומק, מצאו פחות ופחות הוכחות לקיומן.) אתה יכול גם להמשיך ולפתח את הכישרון שלך בבתי ספר לקסמים; בכל דור קמים מספר אנשים שמרוויחים לא רע מהפגנת יכולות שכאלה בפומבי כסוג של קסם (ע"ע אורי גלר). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שים13/01/2015זה קרה גם לך?באמת?
אני לא מדבר על צירוף מקרים כמו ניחוש וכדומה
.אני ממש בטוח כשאני קורא את המחשבות.
אני יודע שאני צריך לפתח את זה כי זה מתנה.
אבל אני מפחד שאם אמשיך עם זה ההורים שלי יחשבו עוד יותר שאני משוגע.
אני לא כמו אורי גלר,ליאור סושרד וכדו'.
הם קוסמים שמשתמשים בטריקים(יצא לי לראות סרטונים עליהם כי התעניינתי במה שקורה לי).
לא ראיתי אף קוסם עם היכולת שלי.
מי שהכי קרוב למה שאני מסוגל או דומה למה שאני מסוגל לעשות היה אדם בשם וולף מסינג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין13/01/2015לא תדע למה ואם אתה מסוגל עד שלא תיבדק בניסוי מדעי מבוקר (double blind), כאמור. ואורי גלר מציג את עצמו כ-psychic עד היום, לא כקוסם (כמו ליאור סושרד). כך או כך, מדובר בכישרון שכדאי לך לטפח. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)