עזרה דחופה.. לא יודעת איך להתמודד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה.. לא יודעת איך להתמודד
    מימי
    10/02/2015

שלום רב,
    לפני שבוע חוויתי פחד לא רציונאלי מאוד גדול שהוביל למחשבות על כך שאולי יש לי הפרעה. היה לי התקף חרדה בקיץ עם תחושה של דא ריאליזציה. אני נורא מפחדת שזה ייקרה שוב ובשבוע האחרון אני בפחד מתמיד מכך שאפתח הפרעה של דה פרזונליזציה ודה ריאליזציה. אני כל הזמן מנסה לבדוק את עצמי שאני בסדר ולהרגיע את עצמי אבל אני פשוט נורא מפחדת שלעולם לא אחזור לעצמי ושאצטרך תרופות. כרגע אני לא יכולה לעשות כלום. מפחיד אותי לחשוב על העתיד. מה לעשות? אני מותשת :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה.. לא יודעת איך להתמודד - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    10/02/2015

כל מה שאת צריכה לעשות זה לפנות לטיפול, רצוי אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מניסיוני, במקרים כמו שלך די לעיתים בשיחה או שתיים כדי לגרום להקלה משמעותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!ש לך עצה להתמודד לבינתיים?

מימי
    11/02/2015

תודה רבה! יש לך עצה איך להתמודד לבינתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו