סטרס

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סטרס
    רונן
    26/02/2015

שלום,
    ב-4 שנים האחרונות אני מהדק בעוצמה את הלסתות בלילה תוך כדי שינה. זה נובע כתוצאה מסטרס (תקופת לימודים).
    רציתי לדעת האם ישנה תרופה טבעית כלשהי שיכולה לעזור ולהרפות את כל שרירי הגוף בדגש על שרירי הלסת בזמן השינה? (ניסיתי רסקיו אבל זה לא השפיע, אני צריך משהו יותר רציני).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרס - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    03/03/2015

למיטב ידיעתי אין תרופה טבעית או אחרת ללא מרשם רופא העשויה לסייע לך. לעומת זאת, יש לא מעט דברים שאתה יכול לעשות ללא תרופות להוריד את רמת הלחץ בה אתה נתון, מהתעמלות וטכניקות הרפייה ועד לניהול נכון יותר של הלחצים בחייך - כדאי לך לפנות למספר שיחות עם פסיכולוג קליני שיסייע לך בזה. (אתה יכול גם לישון עם סד פה שישמור על השיניים שלך משחיקה.) בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואהבת לרעך כמוך

אושר 4
    21/03/2015

לכל הבעיות יש פתרון העולם בנוי מפלוס ומינוס טוב ורע אני ממליץ לפתוח ערוץ קבלה ערוץ 66 שם עונים לכל שאלות הגוף והנפש ויש להן את התשובות לנסות תמיד כדאי וקריאה זוהר לעם ב 3 לפנות בוקר עם הרב ד"ר מיכאל לייטמן נותן אור והכוונה לגוף ולנשמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו