מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון אפקסור 75xrגוי08/03/2015
ערב טוב , מזה שנה וחצי אני על אפקסור 75 xr, היה מצוין לגמרי אחרי שהייתי על ציפרלקס ועשה לי תופעות לוואי קשות, בהתחלה נתן לי הרופא 150xr אבל עשה אותי כבד מאוד , היום אחרי שנה וחצי אני מרגיש שהאפקט מתחיל לרדת, השאלה שלי האם אני יכול לקחת כוד כדור בערב של 75, כלומר אחד בבוקר ואחד בערב , הרופא שלי בחול וכבר שנתיים לא הייתי אצלו, מתי שאני רוצה אותו הוט בחול!!!! אני יכול להעלות את המינון לעוד כדור בערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
אושר 421/03/2015אני ממליץ לפתוח ערוץ הקבלה לעם ערוץ 66 שם עונים על כל בעיות הגוףוהנפש מקווה שייעזור במיוחד קראיאה של הזוהר עם הרב לייטמן ב3 לפנות בוקר שהזוהר מרפא גוף ונפש ומאיר את הנשמה מקווה שייעזור. מאחל לך בריאות בגוף ובנפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מינון אפקסור 75xr - תגובה
ד''ר חיים היילפרין24/03/2015קלינית זה ניתן, אבל בפועל האדם היחיד שיכול לאשר לך את ההעלאה במינון הוא פסיכיאטר המטפל בך ומכיר היטב אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)