חרדה ולחץ

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה ולחץ
    לירן
    26/03/2015

שלום לכולם
    שמי לירן גבר בגיל 35 גבר בריא מתאמן כל יום אוכל בריא, בשנה האחרונה אני בתהליך של חיפוש עבודה, התפתחו אצלי תחושות והתקפי חרדה שבעקבותיהם אני נמצא בלחץ, מרגיש תפוס,לעתים בחילות, לפני ראיונות או מפגש חברתי או דייט או ארוחות משפחתיות מתפתחות תחושות שונות כגון רעד ,חום/קור, יובש בפה, סטרס גבוה,אשמח לשמוע מה עליי לעשות להוריד ממני את התחושות הללו? הציעו לי מכרים לשתות קלמנרבין...מה המינון המותר והאם ניתן לשלבו עם רסקיו? ראוי לציין שאני לא בעד טיפול כימי או ייעוץ פסיכיאטרי האם אוכל להתגבר על המחשבות השליליות לבד ולצאת מהמצב הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ולחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ולחץ - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    26/03/2015

התופעות שאתה מתאר הן תגובות נורמליות ושכיחות ללחצים המוזכרים בחייך. אין צורך בהתערבות תרופתית או פסיכיאטרית (כולל קלמנרבין ורסקיו) אלא במספר שיחות עם פסיכולוג קליני שילמדו אותך להתנהל נכון יותר, מעשית ורגשית. מנסיוני, במקרים כמו שלך די בשיחה או שתיים כדי להשיג זאת ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו