טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 26 נשואה עם שני בנות. לפני כחודשיים יצאתי עם חברות למועדון והתעלפתי שם, הרגשתי חוסר חמצן ומחנק. מאז חיי התהפכו יש לי טראומה איני יכולה להיות במקום סגור או במקום עם הרבה אנשים, אני מרגישה מחנק סחרחורות ותחושת עילפון. ומאז הכל נראה לי אפל ושחור ויש לצייו שאני בן אדם מאוד שמח ומצחיק ומאז שזה קרה אני מרוחקת מכולם ולא רוצה להיות במקום הומה אדם. הבנות שלי סובלות מזה מאוד!!! בבקשה עזרה מה לעשות והאם זה יעבור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי יעל, חווית התקף חרדה שהתפתח להפרעת חרדה. פני בדחיפות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR או CBT. טיפולים אלו יוכלו לעזור לך במהירות ולחזור לתפקוד רגיל. בהצלחה, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד