מתה מפחד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מתה מפחד
    יולי
    11/06/2015

אני כבר לא זוכרת מתי החרדה לא הייתה חלק מחיי. זה כבר מרגיש חלק ממי שאני. החלק שאני לא אוהבת. חושבת להתחיל, בפעם הראשונה, טיפול תרופתי. מתה מפחד. המליצו לי על בדיקת רוק שמתאימה את התרופות בצורה גנטית. ככה שאין מה לחשוש. זה בדיוק בשבילי (ואולי זה לא באמת). אני רוצה קצת יותר מידע על הבדיקה הזאת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתה מפחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתה מפחד - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    12/06/2015

טיפול תרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ לחרדה (הכדורים עשויים להקל על התסמינים, במקרה הטוב, אך הם אינם מטפלים בשורש הבעיה ולכן עלולים אף לקבע אותה, ויש להם גם השפעות לוואי לא פשוטות - תוכלי לקרוא יותר על עמדתי [a href='http://www.hebpsy.net/articles.asp?t=0&id=3074' id='link']כאן[/a]). בכל מקרה הבדיקה הגנטית המדוברת אינה מיועדת לך (אלא לחולי דיכאון, מניה-דיפרסיה וסכיזופרניה). הטיפול המומלץ עבורך הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) המשלב טיפול בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית עם תהליך צמיחתי שיתייחס ישירות לגורמים לחרדה, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו