פחד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד
    מיתר
    22/06/2015

אני מאוד מפחדת מאנשים כבר שנתיים..זאת אומרת אני מפחדת שהם יפגעו בי או שינסו להרוג אותי...אני מפחדת לצאת לרחוב, אני מפחדת להיות בבית שלי. אני פשוט לא מרגישה בטוחה בשום מקום, בכל מקום שאני נמצאת בו אני מפחדת ממה שאנשים עלולים לעשות לי, אפילו אם אני נמצאת עם המשפחה שלי זה ככה..ואני כבר לא יודעת מה לעשות..הייתי אצל פסיכיאטרית היא אמרה שלדעתה אני בסכנה ושאני צריכה טיפול תרופתי אבל אני לא רוצה לקחת אותו..לא יודעת למה..אני פשוט מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    26/06/2015

פני לטיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני מומחה המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. יש סיכוי טוב שבטיפול מיומן תחווי הקלה משמעותית ולא תידרשי גם לטיפול תרופתי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

מיתר
    28/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו