חרדה לבחור צעיר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה לבחור צעיר
    מיכאל
    23/06/2015

שלום רב הנני בן 27 ספורטאי.
    לפני כשלוש שנים עברתי פציעה קשה שגרמה לי לסוג של דכאון(לא ברמה של מחשבות אובדניות פשוט תסכול תמידי) לאחריה הצלחתי באורך פלא לחזור לשחק והיה לי חשש גדול שהחזרה לא תצליח בשל הכאבים שמהם סבלתי.
    חשוב להדגיש שאני אדם מאוד שמח ומצחיק , דאגן, וכל התופעות הן רק בשנה האחרונה.
    מאז החלו נימולים בגוף, עיקצוצים וגם מאוד קשה לי לשפר את הכושר הגופני שלי משום שאני מתעייף נורא מהר(בעבר תמיד הייתי הכי בכושר).
    מה גם שאני בתקופה מאוד לחוצה בחיי, אני מתחתן, סיימתי תואר ואני בהתמחות ומשכנתא חדשה על הראש.
    היו לי גם כאבים ופציעות לא מוסברות שהחלו, עייפות עייפות ועייפות.
    , כאבים לא מוסברים בגוף, תעוקה בחזה.
    רופא המשפחה המליץ על ציפרלקס, ניסיתי לקחת שלושה חודשים ולא ממש הרגשתי שיפור חוץ מזה שלא היה חשק מיני. אולי זה עזר אבל לא הרגשתי שינוי בחיים שלי.
    עדיין היה לי קשה לישון, עדיין חרדות, לחץ, עצבנות וחוסר כושר.
    השאלה שלי היא האם יש משהו שאוכל לעשות?

אגב היום פעם ראשונה השתמשתיברקסיו ספריי ואני מרגיש די טוב.
    הבעיה שזה סוג של פלסטר ולא באמת יכול לפתור לי את הבעיה או שכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה לבחור צעיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה לבחור צעיר - תגובה

ד''ר אודי אורן
    23/06/2015

הי מיכאל, אני משער שהטראומה של הפציעה ממשיכה להשפיע עליך הן נפשית והן פיזית. אני ממליץ לך לפנות לטיפול ממוקד בטראומה בשם EMDR. טיפול כזה יוכל לעזור לך להשאיר את הטראומה מאחוריך ולהמשיך בדרכך. תוכל למצוא מטפל באזור מגוריך דרך המרכז הישראלי ל-EMDR. אני מתקשה להאמין שטיפול בתכשיר כזה או אחר יצליח לעזור לאורך זמן. בהצלחה, אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו