אני בן 14 וכנראה שיש לי חרדות פחדים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• אני בן 14 וכנראה שיש לי חרדות פחדים
    עומר
    25/06/2015

שלום לכולם רציתי לקבל עזרה.. אני בן 14 אני חושב שהחרדות והפחדים שלי איכשהו קשורות לשואה ראיתי בכיתה ו' סרט בשם האי ברחוב הציפורים ומאז יש לי חרדות הייתה תקופה שהחרדות הפסיקו אבל ראיתי את הסרט הפסנתרן והם שוב חזרו וביום הזיכרון לשואה האחרון ראיתי טריילר של סרט החיים טובים הראו עוד סרט (ראינו בכיתה) ומאז החרדות והפחדים רק התחזקו מאוד לפעמים אני פשוט חושב על דברים של השואה אפילו מדמיין ואני מתחיל להזיע מתעוררת בי בחילה ואפילו אני מקיא מידי פעם וחוסר תאבון מוחלט אני פשוט לא יודע מה יש לי.. וגם בכל פעם שמדברים איתי על השואה או שאומרים לי משהו אפילו לא קשור נגיד סתם אומרים נאצים אני מתחיל להכנס לחרדה.. מישהו יודע אולי מה אני צריך לעשות בבקשה חברים זה דחוף מאוד אני אפילו לא מצליח לישון בלילות !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בן 14 וכנראה שיש לי חרדות פחדים - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/06/2015

שלום, התופעה שאתה סובל ממנה מוכרת היטב וניתנת לטיפול. פנה ליועצת בית הספר שלך והיה אם זה לא יספיק בקש הפניה לטיפול פסיכולוגי קצר ב-EMDR או CBT. הם יאפשרו לך להתגבר על הבעיה תוך פרק זמן קצר. בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו