טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני מס' שנים בזמן שהותי בחו"ל, הייתי מעורבת בסיטואציה לא נעימה (לא אפרט). לאחר מכן החלו לי חששות כי גרמתי בעקיפין נזק לאדם שלא היה קשור למקרה, למרות שהאפשרות כמעט ואפסית .
לאחרונה שב המקרה לרדוף אותי ויש לי מחשבות בלתי פוסקות על הנושא הגורמות לי לחרדה. אציין כי אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי שעוזר לי מאוד. לאחרונה הוצע לי להשתמש בתרופה נוגדת חרדה (במקביל לטיפול כמובן).
שאלתי היא האם ניתן לטפל בשיטה קוגניטיבית – התנהגותית במחשבות בלתי פוסקות ובחרדה מסוג זה?
בברכה , תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד