מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה אובססיבית חרדתיתמור17/07/2015
שבת שלום.אנא מכם אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.אני סובלת מבעיה אובססיביות,במיוחד אובססיה לגבי אנשים כאילו מין הרגשה כזאת שאני חייבת לעשות מה שאומרים לי.לדוגמא אם חברה אומרת לי תעשי ספורט כל יום חצי שעה,אז אני עושה את זה לא מתוך הנאה אלא מתוך כפייה כי היא אמרה לי לעשות את זה ואני גם מרגישה חרדות בעקבות זה.אשמח לקבל עצה מכם בלי כרגע להתחיל טיפול נפשי אלא כעזרה ראשונית מכם מה עושים.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה אובססיבית חרדתית - תגובה
ד''ר אודי אורן19/07/2015למור שלום,
אני מקוה שתקחי את דברי כעצה ולא כפקודה.
הבעיה שאת מציגה אינה נראית לי כבעיה קלה, ביחוד אם היא נמשכת מזה זמן.
ההמלצה שלי היא שתפני לטיפול פסיכולוגי.
בינתיים את יכולה לתרגל שני דברים:
1) לעשות רק חצי ממה שאומרים לך לעשות.
2) לשאול את עצמך: מה אני רוצה? ולעשות חלק ממה שאת רוצה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)