מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיתמוטטתדניאל17/07/2015
שלום אני בת 59, מזה כמה שנים יש לי תופעות נורא מוזרות ,כל כמה זמן יכול להיות פעם בשבועף או פעם בחודש ,אני פיתאום ניכנסת למחשות שאני לא יודעת להסביר חושבת על כל הרע שבעולם ופיתאום רואה שחור ,באמת שחור לא רואה כלום בעיניים , ובחילות וליפעמים הקאות ,חם לי מאוד ,סחרחורות ,חולשה בכול הגוף ,והרגשה איומה של היתמוטטות, וזה עובר אחרי שעה או שעתיים בערך זה יכול להגיע באמצע הלילה או בשעות היום בכל שעה אפשרית אני לא מצליחה להישטלת על זה ולא יודעת לאן ליפנות ומה לעשות אשמח עם אפשר לעזור לי פוחדת שזה משהו נפשי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיתמוטטת - תגובה
ד''ר אודי אורן19/07/2015לדניאל שלום,
ראשית אני ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה שלך ולעבור בדיקות גופניות מקיפות.
בהנחה שאין ממצים גופניים משמעותיים, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו EMDR. אני אומר זאת כי - בהנחה שאין בעיה פיזית - בהחלט יכול להיות שמדובר בתופעת חרדה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)